Julpynt

Julgransmatta

1st produkter
Sortera på
1856315(1).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)

Tiden går fort i december när det börjar lacka mot jul. Lådan med julsaker bärs ner från vinden och innan man vet ordet av så är det dags att köpa julgran. Att låta julgranen stå på en julgransmatta är både snyggt och funktionellt. Dels undviker man att julgransfoten repar golvet och så skyddar den om man råkar vattna utanför foten. När granen sedan en dag börjar barra så är det ganska skönt när allt hamnar på mattan. Och så är det ju det här med julklapparna… Visst är det väl mysigt när de placeras på julgransmattan under granen?

Vanliga frågor och svar

Vilket material på julgransmatta ska jag välja?

En julgransmatta i juteväv ger en härlig julkänsla. Det finns även julgransmattor i andra material som polyester, plast och bomull. Det viktigaste när du väljer julgransmatta är att du hittar någon som du känner ger dig den speciella julkänslan. Kanske vill du ha en julgransmatta med tomtar eller julmönster? Kanske är det någon speciell färg du föredrar? Välj helt enkelt den julgransmatta som du gillar allra bäst.

Finns det julgransmatta med belysning?

Ja, hos oss på Furniturebox kan du köpa en julgransmatta som har en inbyggd belysning i form av små inbyggda LED-lampor som ger ett mysigt och varmt sken under granen. Ett bra sätt att skapa julstämning i hemmet.

Är en julgransmatta alltid rund?

De allra flesta julgransmattor är runda för att det passar fint till julgranens form. Men det går givetvis att lägga vilken matta som helst under granen om du föredrar ett annat format.