Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Julpynt & helgdekoration

Julpynt & juldekoration

173 st produkter
Visar 24 av 173 produkter
1
...
8

Populära filtreringar

Att inreda till jul kan du enkelt göra med små medel. Genom att byta ut kuddar, filtar och addera levande ljus skapar du ett stämningsfullt hem som bjuder in till en härlig och mysig julkänsla. Du kan också dekorera med julpynt såsom tomtar, renar och andra roliga julfigurer för att verkligen addera julen till ditt hem.

Oavsett vilken stil du föredrar hittar du vackra juldekorationer hos oss på Furniturebox. Vi erbjuder både små och stora juldekorationer för den som letar efter julpynt i olika storlekar och utföranden. Du har även möjlighet att välja juldekorationer i modern och gammaldags stil, så du enkelt kan matcha inredningsstilen i ditt hem.

Med våra olika juldekorationer hoppas vi kunna bringa glädje och harmoni till ditt hem där du kan njuta av julen med nära och kära. Beställ ditt nya julpynt billigt online från oss på Furniturebox, så skapar du det där lilla extra för julstämningen i ditt hem.

Vanliga frågor och svar om julpynt

 • När ska jag börja julpynta?

  Traditionellt sett ska julpyntet fram den 1:a advent. Vanligtvis är det i samband med nedräkningen till julafton som vi vill njuta av härlig julstämning. Detta uppnår du med ett vackert juldekorerat hem.
 • När ska julpyntet tas bort?

  Enligt tradition är det tjugondag knut som allt julpynt ska tas bort. Men självklart är det upp till var och en hur länge man vill ha kvar sitt julpynt. Vissa tar bort det tidigare medan andra vill ha det framme ett tag till. Gör det som passar dig och din familj bäst!
 • Hur skapar jag mysig julstämning?

  Varje år anpassar sig juldekorationer efter trender. Men det finns enstaka julklassiker som alltid kommer ge dig den den extra julkänslan till ditt hem. Inred med adventsljusstake och julstjärnor i fönster för att lysa upp ditt hem. En julgran klädd i vackra julgranskulor med en magnifik julgransstjärna på toppen. Glöm heller inte alla vackra levande ljus som bjuder in till en mysig jul.
 • Jag vill inreda med modernt julpynt, erbjuder Furniturebox det?

  Ja självklart gör vi det! Om du letar efter stilrent och modernt julpynt erbjuder vi ett brett utbud av moderna juldekorationer som passar alla hem. Hos oss kan du bläddra bland kända varumärken såsom Markslöjd och Star Trading, för att hitta julpynt och julfigurer som du tycker om.