Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Belysning

Julbelysning

79 st produkter
Visar 24 av 79 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Visst vore julen inte lika härlig utan julstjärnor i fönstret, julgransbelysning i granen, mysiga ljusslingor och vackra adventsljusstakar? Det är julbelysningen som skapar julstämningen! Vi har både julbelysning inomhus och för utomhusbruk för att du ska kunna lysa upp hemmet i december och få till den rätta känslan. Du hittar din julbelysning till ett bra pris online hos oss på Furniturebox.

Vanliga frågor och svar om julbelysning

  • När kan man sätta upp julbelysningen?

    Det finns inga regler för när du får sätta upp julbelysningen i hemmet men en riktlinje många följer är att ha julbelysningen uppe till första advent. Första advent infaller alltid den söndag som är mellan 27 november och 3 december. De mörka vinterdagarna gör dock att allt fler väljer att sätta upp sin julbelysning lite tidigare, för att njuta av den redan innan första advent. Julbelysningen brukar enligt tradition få hänga uppe till tjugondag knut, som infaller 13 januari, och därefter tas den ner. Det finns egentligen inte några måsten så välj själv hur länge du vill njuta av din julbelysning i fönster och julgran.
  • Vilken julbelysning passar i mitt fönster?

    Adventsljusstake eller adventsstjärna, eller varför inte både och? Det finns flera olika slags jullampor som gör sig vackra i fönstret under årets mörkaste månad. Fördelen med att ha en adventsstjärna hängande i fönstret är att du får mer plats till annat julpynt på fönsterbrädan. Hängande julbelysning passar dessutom utmärkt i stora och höga fönster. Fördelen med att välja adventsljusstake är att de är enkla att sätta upp och förflytta om du önskar. Du kan också välja julbelysning i fönstret i form av dekorativa ljusslingor. På Furniturebox hittar du julbelysning för fönstret i flera olika storlekar, färger och utföranden för att du ska ha möjlighet att välja det som passar ditt hem. Kanske vill du ha julbelysning i trä eller rotting för en klassisk och traditionell känsla eller vill du kanske satsa på julbelysning i modern stil.
  • Ska jag välja eldriven eller batteridriven julbelysning?

    Den traditionella eldrivna julbelysningen har fått konkurrens av den batteridrivna. När du ska välja julbelysning bör du utgå från var i hemmet du ska placera den. När du väljer ett batteridrivet alternativ får du mer flexibilitet och frihet och är inte längre bunden till att placera din julbelysning nära ett eluttag. Batteridriven julbelysning är toppen om du vill dekorera soffbordet med en ljusslinga. Om du vill ha julbelysning i fönstret men inte har ett eluttag nära till hands är en batteridriven julstjärna ett utmärkt alternativ. Visste du att det även finns trådlös julgransbelysning? Fördelen med eldriven julbelysning är att du slipper oroa dig för att batterierna ska ta slut.