Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 12 av 12 produkter

Julen är en tid då vi verkligen får frossa i härliga dekorationer och pynt. Det är guld och glitter, silver och vita vidder av snö. Allt blandas upp med en rejäl dos av mustiga julfärger såsom röd, grön och kanske lite stänk av djupblå. Som kronan på verket står självklart julgranen där, julens juvel. Kika gärna bland vårt fina sortiment av julgranspynt! Vi har många fina julgranskulor och annat fint att dekorera granen med.

Vanliga frågor och svar

  • Hur pyntar jag min julgran enklast?

    Om du snabbt och enkelt vill pynta granen har vi färdiga paket med julgranspynt. Du kan välja bland flera olika färger, till exempel guld, röd eller vit. Kulorna kommer i olika storlekar och utseende. I en del paket finns mängder av julgranskulor. I andra finns såväl kulor, som spira och belysning. Med ett sådant paket blir din julgran så gott som färdigpyntad.
  • Finns det lysande julgranskulor?

    Ja, det gör det. Det finns jättefina genomskinliga julgranskulor med LED-ljuskällor inuti. De skapar ett vackert och ovanligt inslag till din julgran.
  • Hur får jag julgranspynt enhetligt snyggt?

    Vad som är snyggt är ju förstås olika beroende på vem du frågar. Men det du kan börja med är att bestämma dig för en färg du gillar. Om du håller dig till en färg kommer det att bli en snygg helhet genom hela granen. Sedan kan du istället variera storlek och form på julgranskulor. Variera även ytan på kulorna med blank, matt och glittrig finish. Med denna taktik blir din gran inte tråkig, men fortfarande snyggt enhetlig.