Skippa sidhuvud och gå vidare.

Tidsbegränsat! 

Vi står för expeditionsavgiften vid köp över 5 000 kr!

Tid kvar: 

Visar 7 av 7 produkter

För att verkligen sprida julstämning i ditt hem är en julgran ett måste. Hos Furniturebox hittar du julgranar som du kan ha både för inomhusbruk och utomhusbruk, du hittar även granar med inbyggd belysning. Stora eller små granar, kort eller lång barr eller kanske en uppochnedvänd gran? Oavsett vad du letar efter hittar du den perfekta granen här hos oss på Furniturebox.

Vanliga frågor och svar

 • Vilken julgran ska jag välja?

  Innan du väljer julgran behöver du fundera på var du vill ställa granen och hur mycket utrymme du har att utnyttja. Välj gärna en gran som matchar utrymmet så du kan klä den från alla håll. Vilken gransort du väljer är helt upp till dig. Fördelen med en konstgjord- och plastgran är att de är allergivänliga, är snygga och du spar pengar på att inte behöva köpa en ny gran varje år.
 • Hur monterar jag en konstgjord julgran?

  Det kan verka komplicerat att montera en julgran, men var inte orolig. Genom att köpa en julgran från Furniturebox kommer du enkelt kunna sätta ihop din gran. Du får med monteringsbeskrivningar till varje gran som är enkla att följa.
 • Hur stor är en julgran?

  Julgranar kan skilja sig i storlek, där det finns både stor och liten julgran. Hos oss på Furniturebox kan du välja storlek på julgran efter hur stort utrymme du har hemma. Vi erbjuder julgranar som passar alla hem oavsett storlek.
 • Kan jag köpa julgran med belysning?

  Självklart kan du det! Genom att välja en julgran med inbyggd belysning behöver du inte tänka på trassel med ljusslingor eller granbarr som sticks. Hos Furniturebox hittar du konstgranar med belysning som du kan ha både inomhus och utomhus. De kommer även i olika storlekar och utföranden så du enkelt hittar en som passar dig och ditt hem.