Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar

Badrumsmattor

Badrumsmattor från 149 SEK

Sortera på
733 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar
Badrumsmattor är för de flesta en viktig och naturlig del i inredningen av badrummet. Att ha en riktigt skön matta att stå på när man duschat eller badat är någonting alla vill. Det finns massor av mattor med olika kvalitet, form och färg att välja bland och det kan vara svårt att hitta den rätta just för dig. I stället för att springa runt i affärer och söka favoritmattan till badrummet kan du köpa den bekvämt hemifrån. Du kan välja i lugn och ro från ett stort sortiment badrumsmattor på nätet och hitta den du önskar till ett förmånligt pris.

Att välja matta till badrummet

Då man väljer matta till badrummet är det viktigt att ta mått på golvet där mattan ska placeras så den inte blir för stor. Eftersom det finns mattor i många olika färgalternativ kan det vara bra att jämföra med badrummets färger innan man bestämmer sig. För att få en matchande stil och helhet kan man köpa handdukar och badlakan i samma färg som mattan. Använder du olika färger på handdukarna kan det vara bra att skaffa mattor i flera färger för ett lyckat resultat. Det finns mattor i olika former och med lång eller kort lugg och det är bra att ta hela familjens önskemål i beaktande då du väljer favoriten.

Köp billiga badrumsmattor online

Har du funderat på att förnya ditt badrum? Är det dags att byta ut badrumsmattan mot en ny? Nu kan du handla dina badrumsmattor online till ett billigt pris. Hos oss på Furniturebox hittar du ett stort sortiment mattor av hög kvalitet. Du kan välja din favorit och köpa den tryggt på nätet. Vi erbjuder snygga och praktiska inredningsdetaljer till alla hem.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.