Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 24 av 39 produkter
12

Populära filtreringar

Förvaringskorgar är praktiska att ha till många olika saker och de är alltid dekorativa. Hitta din stil bland våra billiga korgar för förvaring av god kvalitet. Oavsett hur din övriga inredning ser ut är en korg förvaring alltid en snygg och praktisk detalj. Vi lovar att du kommer få mycket nytta av dina förvaringskorgar från Furniturebox.

Förvaringskorgar för ett kul inslag i inredningen

  • Vad kan jag använda en förvaringskorg till?

    Du kan ha allt i korg förvaring, beroende på storleken så klart! Kanske vill du förvara bestick, servetter eller köksredskap i snygga små förvaringskorgar? I din hall kan förvaringskorgar i olika storlekar hålla ordning på allt från nycklar, till tidningar och vantar. Ställ en förvaringskorg i badrummet och en bredvid sängen för småsaker du inte vill tappa bort.
  • Vad ska jag tänka på när jag väljer förvaringskorg?

    Det är viktigt att allt det du vill förvara faktiskt får plats i korgen du väljer. Ibland kan det både vara praktiskt och väldigt snyggt att ha förvaringskorgar i olika storlekar. Då är det lättare att få plats med olika sorters saker och lättare att sortera det du vill förvara.
  • Var kan jag placera mina förvaringskorgar?

    För att få en riktigt snygg stil är det perfekt att ställa dina förvaringskorgar i grupp. Det gör ingenting om de är i olika former och storlekar, när de står tillsammans ger de ändå ett läckert helhetsintryck. Ställ dina förvaringskorgar där du behöver sakerna du förvarar i dem. En vedkorg är bra att ha nära kaminen, en tvättkorg är bra att ha i badrummet eller i garderoben. Ha gärna förvaringskorgar där du vet att det ofta läggs lösa saker, som i hallen, köket och sovrummet.