Småförvaring

Korgar för förvaring

22st produkter
Sortera på
808900(7).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)

Förvaringskorgar är praktiska att ha till många olika saker och de är alltid dekorativa. Hitta din stil bland våra billiga förvaringskorgar av god kvalitet. Oavsett hur din övriga inredning ser ut är en förvaringskorg alltid en snygg och praktisk detalj. Det gör att du kommer att få mycket nytta av dina förvaringskorgar från Furniturebox.

Vanliga frågor och svar om förvaringskorgar

Vad kan jag använda en förvaringskorg till?

Du kan ha allt i en förvaringskorg, beroende på storleken. Kanske vill du förvara bestick, servetter eller köksredskap i snygga förvaringskorgar? I din hall kan förvaringskorgar i olika storlekar hålla ordning. Ställ en förvaringskorg i badrummet och en bredvid sängen för småsaker du inte vill tappa bort.

Vad ska jag tänka på när jag väljer förvaringskorg?

Det är viktigt att allt det du vill förvara faktiskt får plats i korgen du väljer. Ibland kan det både vara praktiskt och väldigt snyggt att ha förvaringskorgar i olika storlekar. Då är det lättare att få plats med olika sorters saker och lättare att sortera det du vill förvara.

Var ska jag placera mina förvaringskorgar?

För att få en riktigt snygg stil är det perfekt att ställa dina förvaringskorgar i grupp. Det gör ingenting om de är i olika former och storlekar, när de står tillsammans ger de ändå ett läckert helhetsintryck. Ställ dina förvaringskorgar där du behöver sakerna du förvarar i dem. En vedkorg är bra att ha nära kaminen, en tvättkorg är bra att ha i badrummet eller i garderoben. Ha gärna förvaringskorgar där du vet att det ofta läggs lösa saker, som i hallen, köket och sovrummet.