Skippa sidhuvud och gå vidare.

Tidsbegränsat! 

Vi står för expeditionsavgiften vid köp över 5 000 kr!

Tid kvar: 

Visar 16 av 16 produkter

Vedkorgen är en praktisk korg som kan användas till så mycket mer än bara vedförvaring. Varför inte samla alla gosiga filtar i vedkorgen? En mindre korg går även utmärkt att ta med på svamputflykten eller att använda för nyplockade trädgårdsäpplen. Vedkorgen är ofta flätad i något naturmaterial som exempelvis pil. För den som gillar andra material så kan man även köpa vedkorgar i andra material som metall. Varför inte slå till på en lyxig vedkorg i skinn?

Praktiska vedkorgar för mysiga brasor

  • Hur stor vedkorg ska jag köpa?

    Det beror på hur många vedträn du vill att den ska rymma och hur stort rummet är. En vedkorg är en snygg inredningsdetalj när den placeras framför brasan eller kakelugnen. Om du eldar mycket och ofta så kan det vara smart att investera i en större vedkorg.
  • Vad kännetecknar en praktisk vedkorg?

    För att vedkorgen ska vara funktionell och praktisk så ska den kunna flyttas runt. Eftersom en vedkorg som är full med vedträn väger mycket så är det bra om korgen har stadiga handtag. Handtag som är flätade av rep är lätta att bära i. Vissa vedkorgar är utrustade med en extra bärrem som gör att den går att bära även när den är fullastad. Mindre vedkorgar har ibland ett handtag som går i en båge från sida till sida vilket ger vedkorgen en lantlig charm.
  • Kan jag använda vedkorgen för växterna?

    Flätade korgar är fina att använda som ytterkruka för gröna växter. Kombinera ihop korgar med växter tillsammans med vedkorgen för att skapa en snygg och ombonad hörna i rummet.