Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 552 produkter
1
...
23

Om du är ute efter snygg fönsterbelysning som inte tar mycket plats på fönsterbrädan så är hängande fönsterlampor något för dig. Inred dina fönster med snygg hängande fönsterbelysning och skapa mer utrymme för växter och inredningsdetaljer på fönsterbrädan. På Furniturebox hittar du både stora och små hängande fönsterlampor i flera olika färger och stilar. Välkommen att utforska utbudet och köp dina hängande fönsterlampor online idag.

Vanliga frågor och svar om hängande fönsterlampa

  • Vad ska jag tänka på när jag köper hängande fönsterlampa?

    När du väljer hängande fönsterbelysning är det en god idé att ha några punkter att utgå från. Börja med att fundera på var du ska placera dina fönsterlampor hängande. Du kan med fördel använda hängande fönsterlampor på andra ställen än i fönstret. Häng två fönsterlampor över köksbänken eller använd dem som ett lysande alternativ till sänglampor. När du ska välja hängande fönsterbelysning bör du också fundera på vilket slags ljus du vill ha och behöver. Är du ute efter stämningsfull fönsterbelysning eller har du kanske behov av stark belysning och riktat ljus. Även storleken på ditt fönster påverkar valet av fönsterpendel och hur många hängande fönsterlampor du behöver. Om du har flera fönster i samma rum kan du fundera på om du vill ha likadana hänglampor i alla fönster eller om du vill mixa.
  • Kan jag blanda olika hängande fönsterlampor i olika fönster?

    Om du vill ha en enhetlig och sammanhängande stil i hemmet kan du välja att ha likadana hängande fönsterlampor i rummets fönster. Du kan även välja olika fönsterpendlar som går i samma stil för att skapa en röd tråd i rummet. Om du vill ha ett mer lekfullt intryck kan du blanda olika slags hängande fönsterlampor. Det sätter en personlig prägel på rummet.
  • Hur högt ska jag hänga min fönsterlampa?

    När det kommer till fönsterlampa upphängning har höjden en viss betydelse. En riktlinje är att din hängande fönsterlampa bör placeras runt 152-170 cm över golvnivån. Ofta ska fönsterlampan hänga lägre än du tror för att du inte ska behöva titta rakt in i en stark ljuskälla när du kikar ut ur fönstret. En bra idé är att utgå från att toppen av belysningen ska sitta i ögonhöjd. Detta är endast riktlinjer så prova dig fram och se vad du tycker är snyggast i just ditt hem.