Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 24 av 174 produkter
1
...
8

Är du på jakt efter vacker stående fönsterbelysning att inreda fönsterbrädan med? Då har du kommit rätt! På Furniturebox hittar du massvis av snygga fönsterlampor på fot för både stor och liten fönsterbräda. Inred med belysning och lys upp dina fönster med stående fönsterlampor i olika storlekar, stilar och färger. Spana in vårt utbud online och köp snygga och billiga fönsterlampor på fot redan idag.

Vanliga frågor och svar om fönsterlampa på fot

  • Vad bör jag tänka på när jag ska köpa fönste

    Till skillnad från majoriteten av lampor används fönsterlampor på fot oftast som ett dekorativt inslag i hemmet vilket innebär att kravet på belysning inte spelar lika stor roll. Stående lampor i fönstret används främst som stämningsbelysning snarare än punktbelysning eller allmänljus. Välj gärna en fönsterlampa på fot som ger ett diffust och varmt ljus snarare än skarpt och kallt eftersom det ger rummet ett lugnare och mysigare intryck. Det finns många snygga fönsterlampor på fot så glöm inte att även om designen är viktig så bör du även tänka på storlek och höjd på lampan. Glöm inte att även bordslampans skärm är viktig att ta hänsyn till.
  • Hur hög fönsterlampa på fot ska jag välja?

    När du väljer hur hög bordslampa fönster du ska köpa är det viktigt att ha fönstrets proportioner i åtanke. En liten fönsterlampa på fot i ett stort fönster kan lätt kännas felplacerad medan en alltför stor stående fönsterlampa kan skymma både ljusinsläpp och utsikt. Om din fönsterbräda sitter högt upp, till exempel i höjd med en diskbänk i köket, finns risken att du tittar rakt in i ljuskällan om lampan är för hög eller låg. Det är inte bara höjden som spelar roll, du behöver också ta hänsyn till fönsterbrädans storlek när du köper stående fönsterlampa. Se till att fönsterlampans fot får plats på fönsterkarmen och lämna gärna några centimeter runt om. Utöver dessa riktlinjer kan du experimentera och testa vilken storlek och höjd på fönsterlampan som passar ditt hem bäst.
  • Vilka modeller av stående fönsterlampa erbjuder Furniturebox?

    Här på Furniturebox har vi samlat flera hundratals olika modeller av fönsterlampor på fot för att du ska hitta en lampa som passar din stil. Vi har fönsterlampa på fot till köket, vardagsrummet och hemmets alla andra rum. Svarta fönsterlampor, runda fönsterlampor i glas, moderna och trendiga fönsterlampor eller klassiska och tidlösa bordslampor. Hos oss hittar du allt för att sätta din egen personliga prägel på fönsterkarmen.