Skippa sidhuvud och gå vidare.

Deal alert! 400 kr extra rabatt över 5000 kr! KOD: SAVE400

Avslutas om:

Visar 2 av 2 produkter

Låt ditt barn upptäcka en fantastisk värld av äventyr och sömn med våra magiska växasängar för små busfrön! Hos oss på Furniturebox hittar du praktiska lösningar för att slippa byta ut ditt barns säng så fort de växer. Våra säkra och bekväma växasängar är skapade för att växa med ditt barn, vilket ger dem den ultimata tryggheten när de utforskar sina fantasier och drömmar. Låt barnet sova tryggt och gott i en växa säng där de kan drömma om en värld av pirater, prinsessor och rymdskepp hela natten lång. Ta en titt på vårt fina utbud av växasängar och beställ online redan idag!

Hur säker är er växasäng?

Vår växasäng är utformad med säkerhet i åtanke och följer strikta standarder. Den har rundade hörn, låga räcken och kvalitativa material för att säkerställa att ditt barn sover tryggt och säkert varje natt.

När byter man från spjälsäng till växasäng?

Många byter från spjälsäng till växasäng när barnet blir mer rörligt och själv kan utforska världen utanför sängen. Att byta från spjälsäng till en växasäng när ditt barn börjar kunna stå och röra sig själv är en bra säkerhetsåtgärd. Växasängar är fördelaktiga då de växer med barnet och kan på så sätt anpassas och kännas ombonade.

Är er växasäng justerbar i längd?

Ja, vår växasäng har en justerbar längd som kan anpassas efter ditt barns tillväxt. På så sätt kan den användas under flera år medan barnet växer.