Barn

Barnmöbler

496st produkter
Fyndhörna
Sortera på
1005795(1).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Varumärke
Förvaringstyp
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Fyndhörna
Avtagbar klädsel
Leverans inom 2-6 vardagar
Fyndhörna

Att inreda ett barnrum kan vara riktigt roligt, för i detta rum kan man vara kreativ, ta ut svängarna och våga leka med färg, form och mönster. I denna kategori hittar du många fina och praktiska möbler för barnens rum.

Låt barnen inreda sina barnrum

Ett barnrum kan inredas på många olika sätt och det allra bästa barnrummet är det som representerar barnets personlighet, smak och intressen. I sitt alldeles egna rum ska barnet kunna koppla av, leka kreativa lekar, umgås med kompisar, läsa läxor och bara få vara. Därför är det viktigt att barnrummet både är praktiskt, säkert och inspirerande. När du letar efter möbler till barnrum online kan du hitta många olika typer av möbler. Även om du vet vad det är du letar efter, låt barnet vara med och bestämma! För många barn är det spännande att få vara med i hela processen från att bestämma att något ska köpas, hitta produkten, gå igenom köpet och få hem leveransen. Många gånger kan barnet även vara med och montera eller sätta möbeln på plats.

Rätt möbler till ett mysigt barnrum

Eftersom barn förändras och utvecklas ganska fort kan det vara en bra idé att välja billig inredning till barnrum. Det gör att man kan byta ut möblerna lite oftare. Att det är billigt behöver inte betyda att det är dålig kvalitet och i denna kategori hittar du både möbler och dekorationer som håller högsta kvalitet, men som ändå är prisvärda. En del av de möbler du ser i denna kategori behöver monteras ihop efter leverans. Om så är fallet står det under produkten och där står det även vilka verktyg du behöver. Monteringen är ofta enkel och det medföljer givetvis fulla instruktioner om hur du går tillväga. Fundera lite på den dekoration barnrum kan behöva för att vara inspirerande att vistas i. Många möbler i denna kategori är redan dekorerade enligt olika teman, medan andra inte är det. Om du väljer de möbler som inte är dekorerade kan det vara kul att skapa egna dekorationer tillsammans med barnet som ska bo i rummet.

Vanliga frågor om att inreda barnrum

Hur vet jag vad som passar i barnrummet?

Under varje produkt hittar du de olika måtten och dessa bör du sedan jämföra med den plats där du vill placera möbeln. Mät ut både längden, bredden, höjden och djupet för att se till att möbeln passar in perfekt i ditt barnrum. Tänk på att det ska vara lätt att ta sig förbi möbeln samt att det måste finnas en del golvyta kvar för lek och andra aktiviteter. Ett extra tips är att du mäter dörröppningarna för att vara säker på att du kan bära igenom dina möbler efter leveransen. Att köpa all den inredning barnrum behöver för att sedan inte få in dem i rummet är lätt att undvika genom att göra detta.

Hur ska jag inreda?

Ett knep för att få barnrummet att bli perfekt är att välja möbler som går att växa i. Tänk till exempel på att det kan vara bättre att köpa möbler som är justerbara i höjd eller längd så att ditt barn kan använda möbeln länge. Som tidigare nämnt är det en utmärkt idé att låta ditt barn vara med och bestämma hur deras barnrum ska se ut, eftersom det helt enkelt blir roligare för barnet att spendera tid i ett rum de har varit med att utforma. Av många anledningar är det kanske inte fullt praktiskt att låta barnen välja alla möbler, men dekorationer kan vara roliga att välja eller skapa tillsammans. Tillsammans kan ni skapa den inspiration barnrum kan ge åt barn som utforskar sin kreativitet.

Kan jag skapa mer förvaring lätt?

Det finns många möbler som är tillverkade för barnrum som låter dig skapa lite mer förvaringsutrymmen. En säng med utdragbara lådor under kan till exempel vara ett bra val, för i lådorna kan leksaker, kläder och annat smått och gott stuvas undan. Lite extra lådor och fina tygpåsar för småsaker är alltid en bra sak att lägga ut i rummet, men vill du ha en större möbel som erbjuder mer förvaring kan en extra garderob eller byrå kanske passa bra i rummet. Krokar i alla dess former är också bra, men tänk på att sätta upp dem på ett sätt så ett energifyllt barn inte kan springa in i dem.

Är det något jag ska undvika vid inredningen?

Generellt när man inreder barnrum ska man försöka undvika vassa kanter och möbler som barnen lätt kan skada sig på. Detta gäller givetvis mest för de rum som är ägnade åt små barn. Möbler med massa små detaljer som lätt går att plocka bort och stoppa i munnen bör också undvikas för att försäkra sig om att en olycka inte sker. Undvik även att ställa in väldigt tunga möbler i barnrummet, speciellt om de har en tendens att tippa över, eftersom det annars kan skada barnet om möbeln faller på något sätt. Sätt gärna möbeltassar på möbler som flyttas ofta, som exempelvis stolar, för att undvika repor i golvet.