Barnsängar

Spjälsäng

26st produkter
Black Friday
Sortera på
1284273(2).jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Black Friday
Förvaring
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Black Friday
Leverans inom 2-6 vardagar

En spjälsäng är en sovplats för det minsta barnet. Många bebisar gillar att krypa ihop i sömnen och älskar när sovplatsen är trång och ombonad. De flesta spjälsängar går att justera höjdmässigt genom att bottenplattan flyttas ner. När bebisen är liten så används det översta läget. Fördelen med att bädda sängen i högt läge är att det är smidigt och enkelt att lyfta i och ur barnet. Så fort barnet blir mer rörligt ska botten dock sänkas så att det inte kan ramla ut.

Vanliga frågor och svar

Vad är skillnaden på spjälsäng och vagga?

En vagga används under bebisens allra första tid. Fördelen med att köpa en spjälsäng är att den är större och mer stabil än en vagga. Dessutom har den en längre livslängd då många modeller är byggda så att höjden kan justeras. På vissa spjälsängar kan sidan höjas och sänkas. Det finns även mindre varianter av spjälsängar som kallas för bedside cribs. Man kan säga att det är små spjälsängar i miniformat.

Vilken sorts spjälsäng kan jag köpa hos Furniturebox?

Hos oss på Furniturebox kan du välja på många modeller av prisvärda spjälsängar. Välj mellan vita och trä-färgade sängar i olika stil. Vi erbjuder både traditionella spjälsängar och de som har ett modernt utseende där spjälorna har ersatts med väggar och en genomskinlig front. Föredrar du en spjälsäng med runda former så kan du hitta det hos oss.

Ingår det madrass med spjälsängen?

I de flesta fall köps madrassen separat. Du kan köpa mjuka madrasser och andra fina bäddtextilier till spjälsängen hos oss på Furniturebox.