Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Utomhusmattor

Plastmatta

120 st produkter
Visar 24 av 120 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

Det finns inget så användbart som en plastmatta. Den är lättskött och hålls ren och fräsch utan att samla onödigt damm. Våra prisvärda plastmattor finns i olika utföranden, som traditionella trasmattor eller med mer moderna mönster och färger. De behändiga mattorna finns i olika storlekar och passar in var som helst. Genom att de så är lätta att tvätta eller bara torka av passar de inte bara i ett kök utan i alla andra utrymmen, som en hall, husvagn eller fritidshus också. Plasten gör dem mjuka vilket gör att också hårda golv blir sköna att sätta ner fötterna på.

Plastmatta

  • Kan jag tvätta min plastmatta i tvättmaskinen?

    Ja, naturligtvis kan du tvätta din plastmatta i maskin. Den torkar fort och blir inte tung och otymplig. Mattorna är tillverkade av PVC vilket gör dem så lättskötta. Ofta räcker det med att torka av mattan med en våt trasa eller skölja av den under duschen.
  • Är era plastmattor vändbara?

    Våra plastmattor är vändbara vilket gör att de håller sig snygga längre eftersom man inte sliter samma sida hela tiden. De är lätta att hantera eftersom PVC-plasten inte är så tung. Skulle det hamna grus eller annat skräp på dom så är det enkelt att skaka av.
  • Kan jag ha min plastmatta utomhus?

    Din plastmatta är perfekt att ha utomhus eftersom den inte suger åt sig fukt på samma sätt som en textilmatta. Det kan vara bra att tänka på att de blir lite stela om det är väldigt kallt ute, men de tål all fukt och kyla.