Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spring deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: SAVE300

Avslutas om:

Visar 24 av 259 produkter
1
...
11

Populära filtreringar

Dörrmattor och entrémattor är nästan ett måste att ha innanför ytterdörren för att se till så att smuts från skorna inte tar sig in i hemmet eller på kontoret. Med en dörrmatta stannar smutsen kvar på mattan som sedan lätt kan tvättas eller dammas av. De flesta sorters dörrmattor och entrémattor kan även användas utomhus, så att du kan torka av skorna redan innan du kliver in i huset. En dörrmatta i en fin färg kan också vara en dekorativ detalj precis innanför eller utanför ytterdörren.

Dörrmattor & entrémattor

  • Vilket material har dörrmattor & entrémattor?

    De vanligaste materialen som används vid tillverkningen av dörrmattor och entrémattor är PVC, polyester och akryl. Många dörrmattor och entrémattor är gjorda i ett och samma material, medan andra sorter är tillverkade i en blandning av flera olika material. Till exempel kan underdelen vara gjord i ett material, medan överdelen är gjord i ett annat. Det finns även dörrmattor och entrémattor i sammet och bomull, samt entrégaller i metall.
  • Vilken storlek har dörrmattor & entrémattor?

    Dörrmattor och entrémattor finns i flera olika storlekar. Det finns både lite större och lite mindre varianter. Populära storlekar på dörrmattor och entrémattor är bland annat 40x60 cm, 45x70 cm, 60x90 cm, 70x120 cm, 80x120 cm, 90x150 cm, 120x180 cm samt 80x200 cm.
  • Är dörrmattor & entrémattor halksäkra?

    Det finns flera alternativ på snygga och praktiska dörrmattor och entrémattor med en halksäker undersida. Att torka av skorna på en dörrmatta minskar även risken för skador på golvet eller att du halkar på ett golv som blivit blött av våta, otorkade skor.