Skippa sidhuvud och gå vidare.
  Visar 0 av 0 produkter

  Vardagen mår bra av att förhöjas. Hitta de små sakerna som kan göras något mer speciella och lite mer lyxiga. Ett sådant sätt är att skaffa och använda bordsunderlägg. När du dukar till middagen kan en uppsättning bordsunderlägg eller bordstabletter göra att allt känns lite mer speciellt och lyxigt.

  Snygga bordstabletter till middagsbjudningen

  • Vilka material kan jag få bordstablett i?

   En bordstablett kan vara i flera olika material beroende på hur lyxigt du vill göra det. Alla fyller funktionen av att skydda bordet och ska sedan vara lätta att torka av. Vilket material du sedan väljer visar hur fin tillställningen är. De enklaste varianterna är i olika sorter av plast. Många av dem kan vara väldigt fina och välgjorda och behöver inte betraktas som mindre fina. Men ska du slå på stort kan du prova bordstablett i kork, trä eller läder.
  • Bordstablett eller tallriksunderlägg?

   Kärt barn har många namn sägs det och detta ordspråk gäller verkligen här. För samma sak kan du säga bordstablett, bordsunderlägg, tallriksunderlägg eller bara underlägg. Det är olika ord för något med samma funktion. Det har alltså inget att göra med vilket material underläggen är gjorda av, eller att de skulle ha olika användningsområden.
  • Finns glasunderlägg till bordstabletterna?

   Vill du ha glasunderlägg utöver dina bordstabletter är det givetvis roligt att ha dem matchande. Glasunderlägg fyller liknande funktion som bordsunderläggen: de skyddar bordet. Du kan givetvis också köpa separata glasunderlägg att använda när du bjuder över vännerna på en drink och vill skydda ditt bord och dina övriga möbler. Glasunderlägg är alltid snyggt.