Gardiner

Hissgardin

13st produkter
Sortera på
608738(1).jpg
Populära sökningar
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Funktion
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar

En hissgardin är både snygg och funktionell. Man kan säga att hissgardinen har rullgardinens fördelar på så vis att den stänger ute solljus när den är i utfällt läge. Om man har den upprullad så påminner den mer om en gardinkappa och ger fönstret en ombonad känsla. En hissgardin kan man hänga direkt i fönsternischen eller sätta upp ovanför fönstret.

Vanliga frågor och svar

I vilket rum ska jag sätta upp hissgardiner?

Hissgardiner passar utmärkt i till exempel köket. Eftersom hissgardinen ska kunna hissas upp och ner så är den oftast tillverkad i ett tunnare tyg som bomull eller linne. Hos oss på Furniturebox kan du köpa hissgardiner som har olika bredd. På så sätt kan du sätta upp matchande gardiner i alla köksfönster.

Kan jag tvätta min hissgardin?

Ja, de allra flesta hissgardiner går att tvätta i maskin eftersom de är tillverkade i 100% bomull. För att du ska vara på den säkra sidan bör du läsa produktinformationen eller fråga oss på Furniturebox kundtjänst. Det är viktigt att det är lätt att ta ner en gardin så att den kan tvättas eller vädras. Det är speciellt viktigt i ett kök eftersom gardinen där kommer i kontakt med mycket matos och fett.

Vilken stil ska jag välja på hissgardinen?

Välj en stil som passar till huset i övrigt. Har du ett modernt och stilrent hem så kan du välja en gardin som inte har för många detaljer. Ska du köpa en hissgardin till sommarstugan så letar du troligtvis efter ett helt annat uttryck. Men valet av hissgardin är högst personligt.