Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 19 av 19 produkter

Populära filtreringar

En futon var från början en enkel säng eller madrass, men idag används namnet också på bäddsoffor. Denna typ av möbel passar utmärkt för dig som har ont om plats men ändå vill ge dina övernattande gäster ett ställe att sova på. En futon passar också utmärkt i till exempel tonårsrummet där den kan fungera som både soffa och säng. Om du är intresserad av att investera i en bäddsoffa bör du köpa din futon online. Du kommer få en bättre överblick över sortimentet samtidig som du enkelt kan jämföra de olika modellerna med varandra. På så vis kan du vara säker på att du får det mesta för dina pengar.

En praktisk möbel

Med tillgång till en futon finns det alltid en skön plats att sova på. Denna möbel är lika snygg som den är flexibel och smälter lätt in i ordinarie inredning. Du fäller snabbt och lätt ner det något lutande ryggstödet och på bara några sekunder har soffan omvandlats till en stor och mjuk madrass, redo att bäddas. För ytterligare komfort kan du kombinera möbeln med en bäddmadrass, detta är dock inte nödvändigt utan är mer en smaksak för den övernattande gästen. Soffan är tillverkad med slitstarkt tyg, något som är en fördel om du har antingen barn eller husdjur. Den är lätt att hålla ren och går utmärkt att dammsuga med jämna mellanrum.

Praktiska och flexibla möbler till bra pris

Om du är i behov av fler sängplatser, tillfälliga eller permanenta, hittar du dem hos oss på Furniturebox. Vi har ett stort sortiment av snygga designmöbler, alltid av högsta kvalitet och till bra pris. Söker du efter en futon på nätet är det hos oss du hittar den. Oavsett om trivs med en något lantlig inredningsstil eller en mer modern sådan har vi det du behöver.