Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 1 av 1 produkter

Det börjar bli alltmer vanligt med luftkonditionering i våra hushåll. När vårt hem är för varmt blir det svårt att koncentrera sig och man blir orkeslös. Dessutom får du sämre sömn. Genom att köpa en billig AC ger du ditt hem en behaglig temperatur och kan njuta av sommarens alla varma dagar.

Vanliga frågor och svar

 • Hur fungerar AC & luftkonditionering?

  För att få ditt hem svalt och skönt är en AC det perfekta alternativet. Ditt hem kyls genom att en AC transporterar värmen från inomhusluften till utsidan av huset. På så vis kan du skapa en behaglig och svalkande inomhustemperatur.
 • Hur stor AC behöver jag?

  Den rekommenderade kyleffekten är ca 70 W per kvadratmeter. Det är beräknat på ett bostadshus med bra isolering. Bor du istället i ett hus där isoleringen är sämre kommer du behöva en luftkonditionering med högre effekt.
 • Vilken air condition är bäst?

  Beroende på vilken typ av kyleffekt du vill ha kan det skilja sig vilken AC som passar dig bäst. För allra bäst effekt är det bra att välja en fast installerad AC. Tänk på att alltid hålla fönster stängda när du har den igång. Håller du dem öppna behöver din AC jobba hårdare och effekten kommer komma långsammare.
 • Ska jag ha fast eller portabel AC hemma?

  Det finns fördelar och nackdelar med båda, och bara du vet vad som bäst fungerar för ditt hem. En portabel AC kan du med fördel flytta efter behov, men kan få sämre kyleffekt. En fast installerad AC kan anpassa efter behov och bestämma hur många utrymmen du vill kyla.