Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Luftkonditionering & kylare

Portabel AC

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

När det kommer en värmebölja och hettan slår till, hemma eller på kontoret, är det skönt att ha luftkonditionering. En portabel AC ger dig möjlighet att reglera temperaturen omkring dig och slippa obehaget av kvalmig luft. Hos oss på Furniturebox hittar du många varianter som kan göra din sommar mer njutbar utan att det kostar dig en förmögenhet.

Vanliga frågor och svar

  • Om vi redan har luftkonditionering, behöver jag då en portabel AC?

    I vissa utrymmen räcker inte den stationära luftkonditioneringen till. Det kan bero på att den inte är dimensionerad för hela utrymmet till exempel. Ibland kan värmen bli så hög att kylsystemet inte orkar eller hinner med att göra luften så sval som det är tänkt. Om utblåset för den stationära luftkonditioneringen finns på ett enda ställe i ditt hem eller i lokalerna där du arbetar når förmodligen inte svalkan eller den friska luften ut i alla delar av rummet. Då är en portabel AC en lösning och det som kan rädda dagen för dig.
  • Vad ska jag tänka på när jag köper en portabel AC?

    Om du vill kunna flytta runt svalkan enkelt är det bra att välja en portabel AC på hjul. Viktigt är att inte köpa en AC som blir för liten för de utrymmen den ska kyla ner.
  • Kan jag använda min portabla AC på vintern?

    En AC kan komma väl till pass även vintertid. Många varianter av portabla AC kan även alstra värme, när de vanliga radiatorerna inte räcker till. Din AC kan också hjälpa till att cirkulera luften i rummet.