Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Klimatkontroll

Luftkonditionering & kylare

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

Med luftkonditionering får du komfort i din lägenhet. Om du har en bostad med stora fönster och stort ljusinsläpp behöver du kanske kyla luften i dina rum på sommaren. Under vinterhalvåret blir luften torr, vilket för många personer ger obehag. Oavsett årstid är det viktigt att bostadens rum har ren luft. Inneluft kan under vissa tider på året ha hög andel av partiklar, exempelvis pollen. En bra idé är därför att köpa en anläggning som kombinerar luftkylning, luftfuktning och luftrening.

Vanliga frågor och svar

  • Behöver jag luftkonditionering i varje rum?

    Om du bor i en lägenhet med många rum behöver du inte nödvändigtvis ha ett aggregat i varje rum. Köp istället en anläggning som du kan flytta mellan rummen. Du bestämmer tiden den skall arbeta med hjälp av en inbyggd timer. Du kan ställa in en drifttid på mellan noll till tolv timmar.
  • Hur styrs anläggningar för luftkonditionering?

    Det finns kanske ingen hemma i din bostad under dagen. Då vill du förmodligen inte att din anläggning för luftkonditionering skall dra energi hela dagen. Men när du kommer hem vill du omedelbart ha en sval och skön bostad. Du kan köpa en anläggning som du styr via ditt lokala WiFi-nätverk. Du sätter på anläggningen innan du börjar hemfärden.
  • Hur fungerar en luftkylare?

    En modern luftkylare för hemmabruk ger kyleffekt genom att vatten eller is avdunstar. Aggregatet har en tank som rymmer cirka 4 liter vatten. Anläggningens fläkt kan ställas in med tre olika vindhastigheter. Fläkten kan svänga i 360 grader och ge jämn och balanserad kylning i ett rum.