Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 1 av 1 produkter

Att hålla reda på inköpslistor och kom-ihåg-lappar blir så mycket enklare med en whiteboardtavla i ditt hem. Våra billiga och dekorativa glastavlor är dessutom en snygg inredningsdetalj, vare sig du sätter din whiteboard i köket, hallen, sovrummet eller någon annanstans. Skriv och sudda efter behag och behov, vilka ord eller meddelanden du än vill påminna dig själv om. Är det en kärlekshälsning eller en påminnelse du vill förmedla? Med en whiteboard från Furniturebox kommer du alltid att ha de ord du behöver framför ögonen.

Vanliga frågor och svar

  • Är era whiteboardtavlor magnetiska?

    De whiteboard vi har i vårt sortiment är alla magnetiska, så att du inte bara kan skriva meddelanden på tavlan utan även fästa upp lappar och listor med magnet. Du kan med andra ord också använda magnetisk kylskåpspoesi eller fina bildmagneter för att göra din tavla både mer levande och mer användbar.
  • Är en whiteboard eller glastavla bättre än en vanlig anslagstavla?

    När du har en whiteboard på väggen kan du snabbare flytta runt saker du fäst upp. Du kan även kombinera att skriva direkt på tavlan med att sätta upp lappar, foton och urklipp. Vill du göra dig en ’mood-board’ är en whiteboardtavla enklare att använda än en anslagstavla eller kartongbit.
  • Var kan jag sätta upp min whiteboard?

    Du kan sätta din whiteboardtavla precis var som helst där det går att fästa något i väggen. Det är smart att placera din whiteboardtavla där du verkligen ser den. Är du riktigt kreativ och har utrymme är det praktiskt att ha flera stycken whiteboardtavlor och glastavlor på olika ställen.