Tavlor

Canvastavla

+10 000st produkter
Deals
Sortera på
7d10a89c9b7ea18078c8612ecb247c4166ba0b14.jpg
Filter
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals

Ett rum blir oftast roligare och mera hemtrevligt med tavlor på väggarna, och då är canvastavlor ett snyggt och praktiskt alternativ med många fördelar. Till en canvastavla behöver du till exempel inte köpa någon extra ram, då bilden är tryckt på en målarduk som redan har en underliggande ram. Solljus och sken från andra sorters ljuskällor reflekteras heller inte lika lätt på canvastavlor. Canvastavlor är dessutom väldigt tåliga och bleknar inte lika mycket som många andra typer av tavlor kan göra.

Vanliga frågor och svar

Var kan jag ha en canvastavla?

Canvastavlor passar bra i alla olika sorters rum där du vill ha lite extra färg och dekoration på väggen. Det finns canvastavlor med motiv som passar de flesta olika stilar och miljöer. Tavlor på canvasduk kan ha allt från specifika motiv till mer abstrakta mönster. Det kan vara allt från fotografier av människor, landskap och städer till målningar av djur och blommor, samt texter med fina budskap.

Hur stor är en canvastavla?

Det finns canvastavlor i flera olika storlekar. Några av de vanligaste storlekarna på canvastavlor är bland annat 45x140, 60x140, 50x150 samt 60x150 centimeter. Vissa canvastavlor kan bestå av flera mindre delar som placeras bredvid varandra. Ibland är delarna lika stora, medan de andra gånger kan ha olika storlekar för att skapa en fin och spännande effekt.

Hur hänger jag upp min canvastavla?

Canvastavlan hängs upp på väggen på en spik eller tavelkrok. Tänk på att mäta noggrant om du har en canvastavla med flera delar så att de olika delarna hänger rätt i förhållande till varandra.