Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Speglar

Sminkspegel & makeup spegel

13 st produkter
Visar 13 av 13 produkter

En sminkspegel används när man ska göra sig i ordning både till vardags och till fest. När partymakeupen ska läggas och festfrisyren fixas så är det framför sminkspegeln som detta görs. Det absolut viktigaste när man ska välja sminkspegel är att försäkra sig om att belysningen är tillräcklig. Det finns idag många trevliga och praktiska sminkspeglar med lampor där belysningen är inbyggd. Välj med fördel form och stil på spegeln som matchar rummets övriga inredning.

Vanliga frågor och svar

  • Hur väljer jag makeup spegel till badrummet?

    Det går inte att nog betona vikten av bra belysning när man väljer sminkspegel. Troligtvis är det extra viktigt att tänka på om du gillar att sminka dig i badrummet där det ofta är brist på dagsljus. Hos oss på Furniturebox kan du köpa badrumsspeglar som har en inbyggd LED-belysning i form av remsor eller små lampor.
  • Vad är alternativet till en vägghängd sminkspegel?

    Det går lika bra att köpa en sminkspegel som placeras fristående på sminkbordet eller byrån. För extra bra resultat finns det speglar med förstoringseffekt, vilket även är mycket bra för personer som ser dåligt på nära håll. Ett annat alternativ är att införskaffa en kroppsspegel som kan stå direkt på golvet. Denna spegel kan du även använda när du provar kläder.
  • Vilken makeup spegel passar i min sminkhörna?

    Inred en mysig sminkhörna med ett toalettbord, en spegel med belysning och en liten matchande pall. Vi på Furniturebox erbjuder både sminkspeglar som kan köpas separat eller som en integrerad lösning tillsammans med ett sminkbord. Fråga gärna vår kundtjänst om råd.