Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 95 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

För de flesta av oss är det oerhört viktigt att installera en bra spegel i badrummet. Spegeln behövs för såväl smink- och rengöringsrutiner som för tandborstningen med barnen. Utan en bra spegel förlorar rummet en stor del av sin funktion och kommer inte längre används lika flitigt. Om du är på jakt efter en ny spegel är det enklast att leta efter en badrumsspegel online. Du får en bättre överblick över utbudet och du slipper trängas i långa köer. Det blir även enklare för din familj att delta i beslutet, utan att ni för den sakens skull behöver lämna hemmets trygga vrå.

Badrumsspegeln för dina behov

Vilken sorts spegel du väljer beror helt och hållet på dina behov. Om du behöver din badrumsspegel specifikt för din smink- eller rengöringsrutin kan det vara smidigt med en modell med integrerade lampor. Om du hellre vill placera en smakfull lampa över din spegel går det precis lika bra med en modell utan lampor. Du bör också ha i åtanke hur stor du vill att spegeln skall vara och huruvida den skall vara med eller utan ram. Ett minimalistiskt badrum kräver kanske en enkel spegel medan en något mer avancerad modell kompletterar ett rikt dekorerat rum. Oavsett vad du söker efter kommer du hitta något som passar dina behov perfekt.

Speglar för vackra hem

Om du söker efter en billig badrumsspegel är det till oss hos Furniturebox du skall vända dig. Hos oss hittar du ett varierat utbud av snygga spegelmodeller samt möbler och eleganta inredningsdetaljer. Varför inte komplettera din nya spegel med en stilren badrumsmöbel? I vårt stora sortiment hittar du alltid designmöbler till bra priser, oavsett om du bor i ett lantligt hem eller ett mer modernt sådant.