Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Love it? Buy it!
Shoppa nu & betala i höst ✌️

Modulsoffa

 Visa 80 st Modulsoffor på kampanj - Upp till 25% rabatt!

Våra bästa deals
Sortera på
364 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Är din gamla soffa nedsutten och sliten? Har du kanske renoverat och känner att soffan inte längre passar in? Då kan det vara dags att köpa en nya. Om rummet har en ovanlig form eller om du vill kunna flytta runt på din soffa efter behov kan en modulsoffa vara ett bra alternativ. För att hitta en snygg och billig modulsoffa så enkelt som möjligt bör du använda dig utav internet. Här får du en bättre överblick över de alternativ som finns, samtidigt som du enkelt kan jämföra de olika produkterna med varandra. På så vis kommer du garanterat hitta den bästa soffan för dig.

För rum av alla storlekar

En modulsoffa är, precis som det låter, en soffa bestående av olika moduler. Resultatet är en skräddarsydd soffa som uppfyller alla dina behov. Modulerna är lätta att sätta ihop med varandra och låter dig expandera eller krympa soffan efter behov. En modulsoffa kan till exempel omvandlas från en u-soffa till en 2-sitssoffa på nolltid. Modulerna kan köpas var för sig eller ihop, vilket gör det enkelt för dig att hitta en soffa som passar till just ditt vardagsrum. Det första du bör göra är att mäta upp den yta soffan skall stå placerad på. På så vis kan du vara säker på att den slutgiltiga produkten varken blir för liten eller för stor.

Skräddarsydda soffor till bra priser

I de flesta fall är soffan den självklara samlingsplatsen för mysiga kvällar med familj och vänner. Om du önskar köpa din nya modulsoffa online kan du vända dig till oss hos Furniturebox. Här hittar du ett stort utbud av såväl skinn- som tygsoffor i en rad olika modeller. Våra designmöbler håller alltid högsta kvalitet och finns att köpa till bra priser.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.