Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Black Friday REA - Rabatt på 50 000+ produkter

Hörnbäddsoffa

 Visa 84 st Hörnbäddsoffa på kampanj - Upp till 13% rabatt!

Black Friday
Sortera på
268 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Black Friday
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Funktion
Bäddmått
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Black Friday
Utseende

En hörnbäddsoffa är en oerhört mångsidig och praktisk möbel att satsa på. Om dagen får du gott om utrymme i vardagsrummet för att umgås eller mysa framför en trevlig film på tv. På kvällen har du en säng lätt tillgänglig.

En smidig och mångsidig möbel

Om du väljer att satsa på en hörnbäddsoffa får du en möbel som både är smidig och mångsidig. Hela familjen får plats i den tack vare att hörnsoffan är en lättmöblerad möbel som maximerar användandet av ytan. På natten ställer du lätt om från soffa till säng utan att det tar mer än några ögonblick.

En annan fördel med att skaffa sig en hörnbäddsoffa förutom att du får två möbler till priset av en och får mer utrymme över i en mindre lägenhet är att du har en extra bädd över om du skulle få oväntat besök. Hörnbäddsoffor är även snygga och bekväma. De finns i många färger och har sköna kuddar med hög komfort.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.