Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

2-sits bäddsoffa

 Visa 22 st 2-sits bäddsoffa på kampanj - Upp till 25%

Våra bästa deals
Sortera på
71 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal personer
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Du som skaffat den första egna lägenheten kan ha ont om utrymme. En 2-sits bäddsoffa passar dock riktigt bra i en såväl stor som liten etta och gör att du får plats med fler andra möbler.

En trevlig soffa för två

Om du inte har så stora behov räcker det gott med en 2-sits bäddsoffa och om det finns hjärterum finns det stjärterum. Det går alltså ofta att klämma in tre personer i en soffa som egentligen är gjord för två. Du får även utrymme över till annat, och slipper tränga in både säng och soffa i vardagsrummet

Du gör alltså klokt i att investera i en 2-sits bäddsoffa om bristande utrymme är ett problem. Men även för dig som bor större och har ett gästrum kan en mindre bäddsoffa vara en smart lösning. Dessutom är de riktigt snygga och håller en generellt hög kvalitet med god sittkomfort och soffkuddar att vila huvudet mot efter en lång dag.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.