Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Sängskåp

 Visa 8 st Sängskåp på kampanj - Upp till 22%

Våra bästa deals
Sortera på
88 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Antal liggplatser (st)
Stil
Utseende
Kvalitet
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Sängskåp är den perfekta lösningen för dig som har ont om plats eller för dig som bara vill dölja din säng eller gästsäng. På Furniturebox.se hittar du sängskåp med olika design, i olika storlekar. Det finns även sängskåp som är byggda horisontellt eller vertikalt det vill säga  liggandes eller ståendes. Sängskåp är inte bara praktiskt utan kan även vara en fin och unik inredningsdetalj i hemmet. Det finns även sängskåp med extra förvaring och det är en möjlighet att dekorera sängskåpet med böcker, blommor eller andra inredningsdetaljer som fulländar ditt hem. Sängskåpen från Furniturebox.se är lätta att dra ut vilket gör att du kan nyttja utrymmet när du inte sover för att sedan enkelt fälla ut sängen på kvällen.

Inred snyggt med ett sängskåp

Beroende på var sängskåpet ska stå och hur det ska användas finns det några saker som man bör tänka över innan man köper sitt sängskåp. Var i rummet ska sängskåpet stå? Vilken storlek ska det vara? Ska sängskåpet vara horisontellt eller vertikalt för att utnyttja höjden? Behöver du ett sängskåp där du får plats med extra förvaring? Och sen självklart hur du vill att designen ska se ut på ditt sängskåp för att passa in hemma hos dig.

I vår webbutik hittar du sängskåp i olika material i både horisontellt och vertikalt i storlekarna 90 cm, 140 cm 160 cm med flera! På Furniturebox.se hittar du billiga sängskåp som håller hög kvalité. Passa på och beställ ditt sängskåp idag för snabb leverans och 365 dagars öppet köp!

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.