Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 50 produkter
1
...
3

Sängskåp är den perfekta lösningen för dig som har ont om plats eller för dig som bara vill dölja din säng eller gästsäng. På Furniturebox.se hittar du sängskåp med olika design, i olika storlekar. Det finns även sängskåp som är byggda horisontellt eller vertikalt det vill säga  liggandes eller ståendes. Sängskåp är inte bara praktiskt utan kan även vara en fin och unik inredningsdetalj i hemmet. Det finns även sängskåp med extra förvaring och det är en möjlighet att dekorera sängskåpet med böcker, blommor eller andra inredningsdetaljer som fulländar ditt hem. Sängskåpen från Furniturebox.se är lätta att dra ut vilket gör att du kan nyttja utrymmet när du inte sover för att sedan enkelt fälla ut sängen på kvällen.

Inred snyggt med ett sängskåp

Beroende på var sängskåpet ska stå och hur det ska användas finns det några saker som man bör tänka över innan man köper sitt sängskåp. Var i rummet ska sängskåpet stå? Vilken storlek ska det vara? Ska sängskåpet vara horisontellt eller vertikalt för att utnyttja höjden? Behöver du ett sängskåp där du får plats med extra förvaring? Och sen självklart hur du vill att designen ska se ut på ditt sängskåp för att passa in hemma hos dig.

I vår webbutik hittar du sängskåp i olika material i både horisontellt och vertikalt i storlekarna 90 cm, 140 cm 160 cm med flera! På Furniturebox.se hittar du billiga sängskåp som håller hög kvalité. Passa på och beställ ditt sängskåp idag för snabb leverans och 365 dagars öppet köp!