Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Sänglåda

 Visa 39 st Sänglåda på kampanj - Upp till 35%

Våra bästa deals
Sortera på
88 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Förvaringsmöjligheter är något som behövs i varje hem. Ibland har vi också outnyttjade utrymmen som vi kan använda till förvaring. Ett sådant ställe är sängen, eller rättare sagt under sängen. Istället för att skjuta in föremål separat för sig under sängen kan man vara betjänt av att ha en sänglåda. På det sättet får man både flera förvaringsställen hemma samtidigt som man gör det lätt att hitta det man behöver på en gång. Hos furniturebox.se kan du köpa en sänglåda online, och slippa gå runt i butiker för att hitta det du letar efter. Du kan med fördel jämföra sänglådorna mot varandra innan du bestämmer dig för vilken som passar bäst.

Hur man använder en sänglåda

Förutsatt att man har en säng som står på ben kan man använda en sänglåda. När man väljer en sänglåda kan man naturligtvis anpassa storleken på lådan både efter sängens storlek och efter vilka förvaringsbehov man har. Att välja en sänglåda som står på hjul gör det enkelt att dra ut och skjuta in den igen, utan att man skadar golvet. Sänglådor med hjul är också behändiga när man skall dammsuga under sängen eftersom de är lätta att flytta. I sänglådor kan man både förvara leksaker, lakan och handdukar, eller kläder som inte används. För att göra förvaringen så strukturerad som möjligt kan man även välja att ha flera olika sänglådor under sängen.

Köp förvaring direkt på nätet

Om du har problem med att hitta förvaringsutrymmen hemma kan du köpa en billig sänglåda från furniturebox.se. Vi har lådor i olika storlekar och utföranden som du kan välja mellan. Ge dig själv de bästa förvaringsmöjligheterna genom att smidigt beställa de produkter du behöver på nätet, utan att du behöver lägga tid på att ta dig till en fysisk butik.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.