Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 51 produkter
1
...
3

Förvaringsmöjligheter är något som behövs i varje hem. Ibland har vi också outnyttjade utrymmen som vi kan använda till förvaring. Ett sådant ställe är sängen, eller rättare sagt under sängen. Istället för att skjuta in föremål separat för sig under sängen kan man vara betjänt av att ha en sänglåda. På det sättet får man både flera förvaringsställen hemma samtidigt som man gör det lätt att hitta det man behöver på en gång. Hos furniturebox.se kan du köpa en sänglåda online, och slippa gå runt i butiker för att hitta det du letar efter. Du kan med fördel jämföra sänglådorna mot varandra innan du bestämmer dig för vilken som passar bäst.

Hur man använder en sänglåda

Förutsatt att man har en säng som står på ben kan man använda en sänglåda. När man väljer en sänglåda kan man naturligtvis anpassa storleken på lådan både efter sängens storlek och efter vilka förvaringsbehov man har. Att välja en sänglåda som står på hjul gör det enkelt att dra ut och skjuta in den igen, utan att man skadar golvet. Sänglådor med hjul är också behändiga när man skall dammsuga under sängen eftersom de är lätta att flytta. I sänglådor kan man både förvara leksaker, lakan och handdukar, eller kläder som inte används. För att göra förvaringen så strukturerad som möjligt kan man även välja att ha flera olika sänglådor under sängen.

Köp förvaring direkt på nätet

Om du har problem med att hitta förvaringsutrymmen hemma kan du köpa en billig sänglåda från furniturebox.se. Vi har lådor i olika storlekar och utföranden som du kan välja mellan. Ge dig själv de bästa förvaringsmöjligheterna genom att smidigt beställa de produkter du behöver på nätet, utan att du behöver lägga tid på att ta dig till en fysisk butik.