Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Nackkudde

 Visa 10 st Nackkudde på kampanj - Upp till 33%

Våra bästa deals
Sortera på
69 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Typ
Utseende
Kvalitet
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals
Ibland vill man kunna sitta i sängen för att läsa en bok. Det är en trevlig sysselsättning, men ibland resulterar den i att man får ont i nacken. Vill man sitta riktigt bekvämt kan man därför vara betjänt av att ha en speciell nackkudde. Med en sådan får man ett betydligt bättre stöd för nacken och undviker onödig smärta, samtidigt som de är bekväma att luta huvudet mot. Hos Furniturebox.se kan du enkelt köpa nackkudde som gör det möjligt att läsa en bok eller titta på TV och samtidigt undvika onödiga belastningar. Du kan enkelt göra en beställning på nätet utan att behöva gå runt i butiker för att hitta det du behöver.

Att välja en nackkudde

När man skall välja en nackkudde är det första man behöver veta vad för typ av nackkudde man är ute efter. Det finns kuddar som är anpassade för att hänga över en sängram och det finns de som fästs på andra sätt. Det andra man kan fundera på är vilken modell man vill ha på kudden. Vissa är fyrkantiga, medan andra är formade som en halvcirkel. De rundare modellerna är ofta bekväma att ha som stöd för nacken, medan de plattare modellerna passar bra att luta huvudet mot. Nackkuddar finns i olika färger och av olika tyg, och det kan vara tacksamt att välja en som är så lik sängen som möjligt.

Få hem dina nackkuddar på posten

Hos oss på Furniturebox.se vill vi att det skall vara enkelt att handla det man behöver till sitt hem. Därför har vi ett brett sortiment med olika produkter och möbler som underlättar vardagen hemma. Du kan enkelt beställa en nackkudde online som smidigt levereras hem till dig. Vi kan alltid erbjuda bra priser och produkter som håller en hög kvalitet!

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.