Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Skåp

 Visa 10 st Skåp på kampanj - Upp till 20%

Deals
Sortera på
347 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Form
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Leverans inom 2-6 vardagar
Deals
Man kan i stort sett aldrig få för mycket förvaring. Ditt hem kommer kännas renare och mer strukturerat och du kan antingen gömma undan dina ägodelar eller visa upp dem. Med välorganiserad förvaring kommer det också bli betydligt enklare att hitta dina saker när du behöver dem. Om du dessutom köper ditt nya skåp online kan du sitta i lugn och ro framför datorn och välja rätt modell. Kanske är du ute efter en specifik färg eller så är det storleken som spelar störst roll. Det blir också enklare för resten av familjen att vara med och välja ut en möbel alla gillar.

Bra förvaring är guld värd

Det första du bör göra är att ta reda på vilken form av skåp du söker. Vill du ha ett vitrinskåp med luckor av glas, så att du på ett enkelt och smakfullt sätt kan visa upp dina statyetter och din finservis? Kanske är det mer praktiskt med ett skåp med såväl hela luckor som stora lådor, för att på så vis gömma undan alla de saker som annars bara ligger och tar plats. Det finns även öppna skåp, möbler som är extra lämpliga för böcker eller pärmar som inte behöver stå skyddade bakom glasdörrar. Oavsett vad det är du söker efter kommer du garanterat hitta ett skåp som passar.

För moderna och hemtrevliga boenden

Om du söker efter billiga skåp och andra snygga möbler är det till oss på Furniturebox du skall vända dig. Hos oss hittar du ett stort utbud av designmöbler till bra priser, möbler som passar lika snyggt i såväl moderna hem som lite mer lantliga sådana. Köper du dina nya möbler hos oss slipper du dessutom långa köer i stressiga miljöer.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.