Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
10% på ALLT! Kod: 10SALE Upphör om: 2d 19h 43m 3s

Utomhusbelysning

 Visa 1 st Utomhusbelysning på kampanj - Upp till 12% rabatt!

Våra bästa deals
Sortera på
504 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Utomhusbelysning är viktigt under de mörka årstiderna. Vi behöver en bra belysning utomhus för att känna oss trygga och minska risken för olyckor. En bra belysning välkomnar också gäster och man kan skapa en inbjudande inredning med olika ljuspunkter i trädgården och vid husfasaden.

Att välja utomhusbelysning

Det är en hel del man bör ta i beaktande när man väljer utomhusbelysning. Det är bra att planera noga var man vill ha ljuskällorna för att veta hur många och hurdana man ska köpa. Då man planerar sin belysning kan det vara bra att tänka på att skaffa lampor som lyser tillräckligt upp de områden man använder. Om man ska belysa en uteplats inför en fest eller myskväll är det bättre att köpa några fler lampor och lyktor än för få eftersom de är stämningshöjande och bidrar till en lyckad kväll. Du som ska välja ny utebelysning kan nu spara tid och undvika besök i olika affärer genom att shoppa online. I ett stort utbud av lampor och lyktor hittar du och din familj det ni behöver för att köpa utomhusbelysning.

Installera din utomhusbelysning

En batteridriven bordslykta eller en lampa som ansluts till elnätet med stickkontakt är något alla klarar att installera själv. Det som är viktigt är att kolla är att belysningen faktiskt är gjord för utomhusbruk. Man ska aldrig använda sådana lampor utomhus som endast är menade för inomhusbruk. Om man planerar utebelysning som ska kopplas på annat sätt ska man alltid ta kontakt med en elmontör, även om det gäller en liten lampa ovanför dörren. Det är farligt att själv koppla el om man inte är insatt i ämnet. I samband då du planerar din utebelysning är det bra att tänka på om du vill ha en lampa eller lykta som ljustiden kan ställas in med en timer. Att skapa en exklusiv utomhusbelysning behöver inte vara en dyr investering, med en billig utomhusbelysning av god kvalitet kan du få ett lyckat resultat.

Utomhusbelysning för alla behov

Hitta din belysning på nätet

Då man ska skaffa utomhusbelysning kan det vara svårt att hitta det man vill ha. Det finns mycket att välja på och det kan kännas stressigt att åka runt i olika affärer. Nu kan du hitta din utomhusbelysning på nätet. Hos oss på Furniturebox hittar du lampor och lyktor till alla behov. Du kan jämföra priser och välja bland ett bra utbud i lugn och ro hemifrån. Det finns vackra och stiliga alternativ till förmånliga priser och du kan handla tryggt online. Vi har allt du behöver för en mysig uteplats eller en lyckat upplyst trädgård eller uppfart till ditt hus.

En bra utomhusbelysning

Utomhusbelysning är någonting som verkligen är värt att satsa på. Det gäller att få tag på en bra utomhusbelysning som man blir nöjd med. Då man rör sig utomhus i mörkret är det viktigt att ha upplysta gångar att man inte behöver fumla omkring och kanske skada sig. Bra belysning vid trappor är också mycket viktigt. Att placera lyktor eller lampor vid ytterdörren är både vackert och praktiskt. I stället för att använda en ficklampa är det mycket lättare att gå till exempel till bilen eller ett uthus om det finns en fungerande utebelysning. Dessutom har man kontroll om det rör sig någon på gårdsplanen.

Utomhusbelysning för fest

När man ställer till fest vill man skapa en atmosfär som får gästerna att trivas. Varma mörka kvällar kan det vara mysigt att sitta ute vid ett långbord och njuta av sällskapet och god mat. Lika viktigt som att ordna med en fin dukning är att få ljuset rätt. Vackra lyktor och lampor gör festen lyckad och det finns många möjligheter att pryda festplatsen. Finns det träd med stadiga grenar kan man hänga lyktor i dem och det blir alltid ett bra resultat med en upplyst väg till bordet. Vare sig du ordnar en stor eller mindre fest är det viktigt att få en bra stämning och det kan bara en genomtänkt belysning erbjuda.

Den viktiga utomhusbelysningen

Utomhusbelysning är någonting mera än bara en belysning. Det är ett sätt att få ditt hus att se inbjudande ut och göra din trädgård till ett blickfång för förbipasserande. Du kan använda lampor att belysa något speciellt eller pryda din uppfart med lyktor som får dina gäster att känna sig extra välkomna. Med rätt belysning får du även en mörk uteplats till en trivsam och mysig plats där du vill spendera din tid med familj och vänner. Dessutom behöver du inte oroa dig för den risk som det innebär med levande ljus till exempel om du har småbarn eller husdjur.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.