Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Utomhusbelysning

Utelampa

6 st produkter
Visar 6 av 6 produkter

Lys upp ditt hem med vackra utelampor som ger en inbjudande och hemtrevlig atmosfär. Utelampor lyser upp under dygnets alla mörka timmar och lämpar sig för din tomts alla platser. Bläddra bland utelampor i både stora och små modeller, olika färger och material samt med snygga designs. Välkommen att utforska Furniturebox breda sortiment av utelampor billigt online.

Vanliga frågor och svar om lampor utomhus

 • Vad ska jag tänka på vid val av utomhuslampa?

  Börja med att fundera på var du behöver belysning och hur stark den behöver vara. Det är även bra att fundera på vilken typ av utelampa du vill ha, det vill säga färg och material. LED-belysning är alltid ett bra val, på så vis spar du på energi och kostnader. Det är även bra att dubbelkolla så lampan du tänkt placera ute verkligen är avsedd för utomhusbruk. Som tur är, är alla lampor i denna kategori avsedda för att placeras utomhus och lysa upp din tomt.
 • Hur ska jag placera mina utelampor?

  Beroende på var du vill ha belysning finns det många olika platser där utelampor kan placeras. Hängande utelampor är snygga på altanen, balkongen eller som dekoration i träd. Du kan placera utelampor i modell av stolpe längst med din uppfart så de lyser upp vägen. Utelampa med solceller är perfekta att ha i trädgården som lyser upp dina blommor och odlingar så fort det börjar bli mörkt. Det är även snyggt att kombinera sin utomhusbelysning med pollare i samma serie som vägglampan som ger en stilren känsla. Möjligheterna är många, placera din utelampa där du upplever störst behov av belysning.
 • Vilka modeller av utelampor kan jag köpa?

  Hos oss på Furniturebox hittar du utelampor i många olika modeller och utföranden. Bläddra bland klassiska såväl moderna lampor för utomhusbruk. Du hittar även hängande utelampor och ljusslingor för vacker dekoration. Hos Furniturebox hittar utelampor som passar alla hem.
 • Vilka fördelar finns det med lampor utomhus?

  Förutom att de lyser upp på ett praktiskt och snyggt sätt är det även bra mot inbrottstjuvar, då de gärna undviker belysta platser. Placera dina utelampor runt huset och installera även utelampor med rörelsedetektor. En kombination av lampor som lyser under alla mörka timmar och lampor som tänds när man kommer nära ger en bra effekt. Med ljus i mörker får du extra säkerhet.