Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 33 produkter
12

Välkommen att utforska vår fasadbelysning för att få inspiration till vilken utomhuslampa du ska välja. Vi erbjuder ett brett utbud av fasadlampor som passar alla stilar och design. Det betyder att oavsett om du är på jakt efter en modern vägglampa eller en klassisk vägglykta hittar du den med all säkerhet här hos Furniturebox!

Vanliga frågor och svar

 • Hur ska jag placera min fasadbelysning?

  Det bästa när du ska placera fasadbelysning är att ha den nedåtriktad. På så vis kan du se var du sätter fötterna när det är mörk samt undvika om det är halt eller liknande. Placera din utomhusbelysning på husväggen, längst med en mur eller vid garaget för att lysa upp de mörka timmarna.
 • Vad ska jag tänka på vid val av fasadbelysning?

  Vid val av utomhuslampor är det viktigt att fundera på var det är du behöver belysning och till vilket syfte. Du behöver också fundera på vilket typ av ljus du vill ha och hur du vill att ljuset ska vara riktat. Beroende på modell av hus och ditt behov finns det utomhusbelysning i olika modeller.
 • Vilka olika typer av fasadbelysning finns det?

  Hos oss på Furniturebox hittar du en mängd olika modeller på fasadbelysning. Bläddra bland vägglampor, vägglyktor, plafonder och många fler. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till bra priser. Vilket gör oss säkra på att du kommer bli nöjd med din nya fasadbelysning.
 • Kan jag installera fasadbelysning själv?

  Om du ska installera belysning utomhus kan du göra det själv om du installerar med svagström. Detta används främst för belysning av husvägg eller träd och buskar. Ska du istället lysa upp entré eller garage krävs det starkström. För att detta ska bli rätt installerat rekommenderar vi att antila en professionell firma som ser till att allt blir korrekt.
 • Varför är det viktigt med fasadbelysning?

  Vi lägger mycket tid på insidan av våra hus, vilket gör att vi lätt kan glömma utsidan. Med hjälp av utebelysning för fasad underlättar du för eventuella gäster och skapar en välkomnande känsla. Du lyser även upp ditt vackra hus så du kan njuta av det under alla timmar på dygnet. Du väljer själv om du vill lysa upp hela fasaden med utelampor eller bara placera två lampor i entrén. Oavsett vad du föredrar så tillför vägglampor mycket för helhetsintrycket av din bostad.