Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 24 av 58 produkter
1
...
3

För att verkligen öka julstämningen till ditt hem får du inte glömma julbelysningen utomhus. Det är något speciellt med att lysa upp trädgården när det är mörkt ute, speciellt under julen. Med julbelysning utomhus bjuder du in till en stämningsfull jul och en inbjudande känsla i vintermörkret. Välkommen att utforska julbelysning ute billigt online och beställ det som passar dig bäst!

Vanliga frågor och svar

  • Vilken julbelysning kan jag använda utomhus?

    Här hittar du julbelysning som lämpar sig för utomhusbruk, oavsett nederbörd. Men vill du vara på den säkra sidan kan du kontrollera att belysningen är CE-märkt och har en klassning för utomhusbruk.
  • Var ska jag placera julbelysning ute?

    För att lysa upp alla mörka vinterdagar är julbelysning ett perfekt alternativ. Placera en julgran med julgransbelysning i trädgården, roliga julfigurer som lyser upp och bidrar till en härlig julstämning samt ljusslingor i träd och buskar. För dig som har balkong är det fint med ljusslingor längst med balkongräcket och dekorera med en vacker adventsstjärna för utomhusbruk.
  • Hur skapar jag julstämning med julbelysning utomhus?

    Många väljer att klä in husfasaden i vackra ljusslingor för att lysa upp under de mörka timmarna. Du kan även välja att belysa olika delar av din trädgård där träd och buskar kan kläs in i vackra nät för julbelysning utomhus. Välj ljusslingor med LED om du vill ha ett starkt sken, att lampan ska hålla länge samt kräva lite elektricitet. Se bara till att alltid hålla själva eldosan torr. Vill du skapa ett riktigt vinterland kan du komplettera med julbelysning ute i formen av istappar, julfigurer såsom pingviner och isbjörnar samt juldekorationer i form av renar och en släde.