Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 22 av 22 produkter

Vill du lysa upp din trädgård på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt har du kommit rätt. Genom att placera olika lampor som drivs av solceller får du inte bara vacker belysning, du slipper även dra kablar och spar kostnad på din elräkning. Hos oss på Furniturebox hittar du ett brett sortiment av solcellslampor i olika utföranden, både med eller utan sensor. Välkommen att utforska vårt breda sortiment!

Vanliga frågor och svar

 • Hur fungerar en solcellslampa?

  Lampan är uppbyggd av solceller som absorberar ljus och omvandlar det till energi, som sedan laddar batterierna i lampan. När det sedan börjar skymma kommer lampan långsamt börja lysa och ju mörkare det blir desto starkare blir ljuset.
 • Hur laddar jag solcellsbelysning?

  För att ladda din solcellslampa behöver du solljus. Så med andra ord laddas lampan under dagen och lyser sedan på kvällen/natten. Desto mer sol lampan får, desto mer batteri har den till att lysa. Det behöver heller inte vara strålande sol för att lampan ska laddas. Lamporna laddas även under de molnigare dagarna så du får kvällsbelysning även om solen inte tittat fram. Du behöver dock vara medveten om att lampan kommer inte lysa lika stark som på sommaren, då laddtiden förmodligen varit kortare.
 • Kan jag ha solcellslampa inomhus?

  Absolut! Se bara till att den har tillgång till ljus så den kan laddas under dagen för att kunna lysa på kvällen. Fördelen med solcellsbelysning är att de ofta går att placera efter behov där ingen elanslutning behövs.
 • Var kan jag köpa solcellsbelysning?

  Hos oss på Furniturebox hittar du solcellsbelysning i alla möjliga utföranden. Kanske är du på jakt efter en solcellsbelysning till din trädgård som ska lysa upp dina blommor? Eller en ljusslinga som ska få pryda träd och balkongräcke? Oavsett vilken typ av belysning du letar efter, hittar du det med all säkerhet här hos oss på Furniturebox.
 • Vad finns det för olika modeller på solcellsbelysning för utomhusbruk?

  Du hittar en mängd olika modeller på lampor som drivs av solceller. Bläddra bland fin dekorationsbelysning, spotlights och downlights. Du kan även kika på fina solcellslyktor och runda solcellslampor som är perfekta att dekorera altanen, balkongen och uteplatsen med. En hängande solcellslampa gör sig perfekt i träd och ger ett vackert sken på kvällskvisten.
 • Vilka fördelar finns det med att välja solcellsdriven belysning?

  Genom köp av solcellslampa utomhus kan du belysa din trädgård med en stark solcellslampa utomhus utan att det kommer kosta dig något extra. I och med att lampan drivs av solens energi behöver du ingen kontakt med ett eluttag. Så med andra ord får du vacker belysning i trädgården utan att det kommer synas på din elräkning.