Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
⛱️ Summer SALE - Upp till 60% ⛱️ Upphör om:  6d 20h 24m 7s

Barnbord

Barnbord från 891.75 SEK

Sortera på
106 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar

I takt med att barnen blir äldre förändras naturligtvis deras behov. När skolan börjar kommer barnet till exempel behöva en plats där dem kan sitta och rita eller läsa läxor. Med tillgång till ett skrivbord på en lugn och kanske undanskymd plats kommer det vara enklare för barnet att kunna fokusera på det som skall göras. Billiga skrivbord till barn hittar du lättast på nätet. Här får du en bra överblick över utbudet och det går snabbt att jämföra de olika produkterna med varandra. Genom att shoppa hemifrån blir det även lätt att involvera resten av familjen och ditt barn kommer kunna välja ut ett skrivbord dem gillar lite extra.

För läxor och underhållning

Vad du bör ha i åtanke när du väljer ut ett skrivbord till ditt barn är att barnet fortfarande växer. Om du vill investera i en möbel som fyller sin funktion under flera år framöver skall du med andra ord köpa en möbel som kan växa med ditt barn. Det finns till exempel ett flertal höj- och sänkbara modeller att välja på, samt modeller där bordsskivan kan vinklas. Du kan också välja skrivbord med inbyggda lådor, lådor där barnet kan förvara pennor, linjaler och liknande när arbetet vid bordet är över. Tänk på att det även kan vara praktiskt med en bekväm skrivbordsstol, på så vis vet du garanterat att ditt barn kan inta en bekväm arbetsställning.

För praktiska hem

Det är inte alltid så lätt att fokusera på långtråkiga läxor och uppgifter. Med tillgång till ett eget skrivbord ökar motivationen och läxorna blir snabbt avklarade. Om du vill köpa skrivbord till barn kan du göra det hos oss på Furniturebox. Här hittar du ett stort utbud av praktiska skrivbord och snygga designmöbler till bra priser. Oavsett om du har en lantlig eller modern inredningsstil har vi det du söker.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.