Skippa sidhuvud och gå vidare.

Dags att SOMMARFYNDA på årets stora SOMMARREA!

Kategorier

Barnbord

Skötbord

7 st produkter
Visar 7 av 7 produkter

Ett skötbord är någonting som alla med nyfödda barn borde ha. Förutom att det ger en bra höjd att sköta barnet på ger det också en möjlighet att hålla ordning och reda på alla kläder, blöjor och skötprylar man behöver.

Att köpa skötbord

Ett skötbord är bra att skaffa innan barnet föds så att allting är klart då man kommer hem med sin nya familjemedlem. Det är viktigt att skötbordet är av bra kvalitet och säkert för barnet. Det ska vara i rätt höjd så det är bekvämt att använda och stadigt så att det inte händer några olyckor. Att ha hyllor och skåp i skötbordet är bra så att allt man behöver är lättillgängligt. Det gör att barnet inte behöver lämnas ensamt vilket kan vara farligt då det börjar röra sig. Då man ska köpa skötbord är det bra att tänka framåt till den tiden då barnet inte längre behöver det. Det finns praktiska lösningar där man kan montera bort skötbordsdelen ovanpå bordet och använda skåpet som en möbel i barnets rum. Det sparar både pengar och plats.

Köpa skötbord online

Det finns skötbord som levereras hela och de som kommer i delar. Dessa är dock lätta att montera ihop då det medföljer en bra beskrivning. Det kan vara bra att ha en lämplig plats klar för skötbordet där det är mest lämpligt att sköta barnet. Har man ett varmt och tillräckligt stort badrum är det en bra plats då man har nära att tvätta och bada barnet. Många väljer att ha ett skötbord vid barnets säng och ett i badrummet vilket också är en bra lösning. Det kan vara jobbigt att springa runt i affärer och leta skötbord. Nu kan du i lugn och ro hitta ditt skötbord på nätet. Hos oss på Furniturebox kan du välja i vårt utbud och hitta din favorit. Du kan köpa skötbord online tryggt och säkert till förmånliga priser.

Varför ska jag skaffa skötbord?

Det praktiska skötbordet

Skötbord är mycket mera än bara en möbel gjord för att byta på ditt barn. Det är också ett skåp för förvaring som passar in i småbarnsrummet, badrummet eller tvättstugan och som du och ditt barn har nytta av under många år. Det är också småbarnsvänligt med rundade kanter så att de inte skadar sig då de börjar stiga upp mot möbler eller gå. Skötbordsdelen är utformad så att det ger möjlighet att placera en skötmadrass i så den hålls stadigt ovanpå skåpet. Skötborden är lätta att hålla rena då de ofta är målade i färg som är lätta att torka av. Det finns ett bra utbud av praktiska skötbord som gör babyskötseln mycket lättare och säkrare.

Hur länge använder man skötbord?

Användningen av skötbord varierar från familj till familj och beror på barnets utveckling. Generellt sett används skötbord vanligtvis från födseln upp till ungefär två års ålder. När barnet blir mer rörligt och självgående tenderar föräldrar att byta till att byta blöjor på golvet eller en annan yta men självklart går det fortfarande att använder ett skötbord efter två års ålder, snällare mot din kropp som förälder. Du har med andra ord nytta av ditt skötbord länge och om skötbordet är en byrå med avtagbar skötdel håller det även för när ditt barn har slutat helt med blöja!

Köp prisvärda skötbord

Då man funderar på att skaffa skötbord är det viktigt att det är bra och dessutom snyggt. Man vill att det ska passa in i babyns rum och kanske passa för både pojkar och flickor. Att köpa ett av bra kvalitet garanterar att du har nytta av det även om du skaffar flera barn. Dessutom behöver du inte ångra att du köpt ett olämpligt som kanske är ostadigt eller utgör en risk för ditt barn. Men det betyder inte att ditt favoritskötbord måste vara dyrt för att vara bra och pålitligt. Du hittar ett utbud av prisvärda skötbord som garanterat är av bra kvalitet.

Det mångsidiga skötbordet

Ett bra skötbord är en tillgång för alla föräldrar med nyfödda och barn i blöjåldern. Men man får inte glömma mor- och farföräldrarna som kanske har hand om sitt barnbarn då och då. Det kan vara bra att skaffa ett skötbord även i deras hem så de kan sköta babyn på ett lättare sätt. Även då barnet inte längre behöver skötbordet kan skåpet fungera som till exempel förvaring av leksaker som barnet använder vid besök hos sina mor- eller farföräldrar. Skåpet kan också användas till att förvara handdukar och lakan. Eftersom skåpet är både vackert och praktiskt kan det också med fördel användas som hallmöbel för förvaring av till exempel barnens vantar och mössor.

Skötbord underlättar babyskötseln

Då du skaffar ett bra skötbord får du en mycket mångsidig och praktisk plats att sköta ditt barn på. I stället för att stå krokig över en säng eller sitta på golvet och byta blöjor kan du stå rak i ryggen och ha ditt barn på lämplig höjd. Eftersom det i många fall behöver bytas blöjor rätt ofta sparar det på ryggen och underlättar själva bytandet. Det är lätt att lyfta barnet till och från skötbordet och du behöver inte springa runt i rummet efter de saker du behöver för barnet. Det gör babyskötseln mycket smidigare och lättare och du har energi också för annat.