Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 65 produkter
1
...
3

Precis som pappa och mamma kan jobba hemifrån, vill också barnet ha ett eget skrivbord med plats för sina saker. Det är praktiskt när man ska läsa läxor, och det passar också när barnet sitter och ritar eller pysslar. Ett skrivbord för barn är en perfekt present, för det kommer garanterat att bli mycket använt.

Vanliga frågor och svar

  • Vilken funktion har ett barnskrivbord?

    Barnet lär sig att hålla ordning på ett skrivbord och att teckning och annat pyssel ska göras där och ingen annanstans. Barnet har en egen plats där sakerna får vara framme. Vill de lägga pussel är det idealiskt med ett barn skrivbord för det. De vill också gärna leka att de gör ett jobb, precis som vuxna, och läxläsning är också en sorts arbete som man kan göra vid ett skrivbord barn.
  • Passar barn skrivbord för barn i alla åldrar?

    Ja, för det är bra för barn att ha en plats att sitta och rita vid. Man kan ställa in höjd på stolen och ibland även på skrivbordet, så att det passar barnets aktuella längd. Ett skrivbord för barn kan man ha kvar länge, och även syskon kan överta det.
  • Vilken färg har ett barnskrivbord?

    Det finns skrivbord av olika modeller och färger. Vill du ha en speciell nyans, är det inte svårt att måla om det när du vill. Du kan också ha ett neutralt skrivbord och sedan köpa ett trevligt skrivbordsunderlägg i önskad färg med motiv som exempelvis flaggor, fotbollar, dockor eller bilar, så att det passar för barnets personlighet och intressen.