Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Skåp

Hörnskåp

6 st produkter
Visar 6 av 6 produkter

Populära filtreringar

Ett hörnskåp är en möbel som är utformad för att passa perfekt i ett hörn i rummet. Detta skåp är idealiskt för att maximera utrymmet och göra det möjligt att använda även de minsta hörnen i rummet. Hörnskåp kan vara av olika storlekar och former, från små hyllor till större skåp med dörrar. De kan användas i olika rum, som vardagsrum, sovrum eller kök, för att lagra och visa upp olika saker, som böcker, dekorationer eller köksredskap. Hörnskåp är en smart och praktisk lösning för att optimera utrymmet i ditt hem.

Vanliga frågor om Hörnskåp

Hur länge har det funnits hörnskåp?

Hörnskåp har funnits i olika former och varianter i flera hundra år. Det är svårt att exakt fastställa när de första hörnskåpen skapades, men de har varit populära möbler i hem sedan åtminstone 1700-talet. Under årens lopp har hörnskåp utvecklats och anpassats till olika stilar och behov.

Vilken vinkel har ett vanligt hörnskåp?

Ett vanligt hörnskåp har en vinkel på 90 grader. Det är utformat för att passa in i hörnet mellan två väggar och har två sidor som möts i en rät vinkel.

Är ett hörnskåp platsbesparande?

Ja, ett hörnskåp är platsbesparande eftersom det utnyttjar det annars oanvända hörnutrymmet i ett rum. Genom att placera ett skåp i hörnet kan du maximera utrymmet och använda det till förvaring eller för att visa upp föremål. Det är en smart lösning för att optimera utnyttjandet av ditt rum.