Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 43 produkter
12

Populära filtreringar

För dig som behöver extra förvaringsutrymme till dina kläder är en klädställning ett väldigt praktiskt alternativ. Med en klädhängare i hallen kan du lätt hänga av dig dina ytterkläder när du kommer innanför dörren. En välorganiserad klädställning i sovrummet är inte bara praktisk och ger dig en bra överblick över dina kläder, utan kan även vara en snygg inredningsdetalj. Att hänga kläderna på en klädställning istället för i garderoben ger dig också mycket mer flexibilitet, då den lättare kan flyttas runt vid behov.

Vanliga frågor och svar om klädställning

  • Var kan jag ha en klädställning?

    Det finns klädställningar i flera olika varianter och stilar. Du kan ha en klädhängare i hallen för dina ytterkläder, eller till exempel i badrummet, sovrummet eller klädkammaren. För lite mindre utrymmen kan det passa bra med en lite smalare klädställning eller en klädhängare som sätts upp på väggen. Har du mycket kläder och lite större utrymme kan det passa bra med en av de lite större klädställningarna.
  • Vilka storlekar på klädställningar finns det?

    Klädställningar finns i flera olika storlekar som passar både små och stora utrymmen. En vanlig höjd på klädställningar är mellan 160 och 190 centimeter, medan en vanlig bredd är mellan 70 och 100 centimeter. Vissa modeller på klädhängare har även skohylla och bänk som brukar vara cirka 30 till 40 centimeter djupa.
  • Vilket material är klädställningar gjorda av?

    Populära material som används vid tillverkningen av klädställningar är trä och metall, och ibland används en blandning av flera material. De kan till exempel vara gjorda i material såsom spånskiva, järn, trä och stål.