Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Klädhängare

Tamburmajor

12 st produkter
Visar 12 av 12 produkter

Populära filtreringar

Hallen är det första du ser när du kommer hem och det är det första intrycket dina gäster får när de anländer. En tamburmajor hjälper dig att hålla ordning på jackor och annat, samtidigt som den ger ett trevligt och elegant intryck av ditt hem. Det finns många varianter av prisvärda klädhängare för just dina behov hos oss på Furniturebox. Låt en tamburmajor från oss hjälpa dig att skapa en välkomnande atmosfär i din entré.

Klassisk upphängning för jackorna med en tamburmajor

  • Vilken stil ska jag ha på min tamburmajor?

    Låt tamburmajoren matcha resten av inredningen i hallen. Tänk på att skaffa en tillräckligt stor klädhängare, där allt du vill hålla ordning på får plats. Välj en som är stabil nog om du ska hänga väskor på den.
  • Behöver jag en tamburmajor om jag har en hatthylla?

    För de flesta blir hallen väldigt lätt överlastad av kappor, jackor, rockar, tjocka tröjor, halsdukar, väskor och kassar. En tamburmajor är en utmärkt hjälp att hålla reda på alla dessa plagg och saker. Den hjälper dig att få mer ordning och är perfekt när det kommer gäster och galgarna tar slut.
  • Kan jag ha min tamburmajor någon annanstans än i hallen?

    En klädhängare som står på golvet och har ett flertal krokar är lika praktisk att ha i sovrummet som i din hall. Den är ett bra alternativ till en så kallad herrbetjänt och kan vara till hjälp för att hålla reda på kläder du vill använda igen till exempel. Tamburmajoren är också perfekt att hänga smycken, slipsar, sjalar, bälten och underkläder på.