Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Förvaring barnrum

 Visa 68 st Förvaring barnrum på kampanj - Upp till 15%

Våra bästa deals
Sortera på
414 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Bäddmått
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Förvaring har vi människor stort behov av. Oavsett hur gamla vi är behöver vi kunna organisera och strukturera våra saker för att lätt hitta dem när vi behöver dem. Till ett barnrum kan det vara svårt att veta vilken förvaringslösning som passar, eller vilken inredningsstil som är lämplig och då är det smart att köpa billig förvaring till barnrum på nätet. På så vis kan du titta på lösningar i lugn och ro, bekvämt från hemmet. Andra fördelar är att man på kort tid kan jämföra många möbler, fler än om man är i en fysisk butik. Man man dessutom mäta möjliga ytor i rummet och diskutera med barnet eller andra som bor i bostaden.

Vilken förvaringsmodell är lämplig?

När man hör ordet förvaring tänker många på byråer, garderober och liknande möbler. Men faktum är att kategorin innefattar många olika typer av möbler. Det finns en möbel som passar i varje barnrum. Man kan till exempel utnyttja utrymmet under sängen för dold förvaring eller sätta upp vackra hyllor på väggen över sängen. Kanske passar en byrå i glada färger in i rummet, eller så är en diskret garderob med skjutdörrar ett bättre val. Kanske kan en enkel hylla med förvaringsburkar bli en smart lösning för de äldre barnen som gärna plockar med sina saker själva. Då finns inga dörrar eller lådor att klämma fingrarna i. Kanske kan förvaringen också fungera som garage till leksaksbilarna?

Lättare att städa och att hitta

Ett barnrum kan ofta se stökigt ut med massor av leksaker, kläder och gosedjur överallt. Om man vill ha barnrummet mer stilrent och lättstädat kan det vara dags att köpa hem lite smart förvaring till barnrum. Hos oss på Furniturebox kan du hitta ett stort och varierat utbud av förvaringsmöbler för just barnrummet. Oavsett om du föredrar modern eller klassisk stil, eller om barnet vill ha glada färger har vi möblerna för dig och ditt rum.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.