Skippa sidhuvud och gå vidare.

Våren närmar sig, spana in det senaste till uteplatsen!

Visar 7 av 7 produkter

En sekretär är av tradition en riktigt snygg möbel och den är ett slags finare skrivbord. En gammal sekretär kan vara ärvd och ha en lång historia, och det kan finnas lönnfack och många lådor i den. Traditioner vill man gärna bevara, och när sekretären går i arv till äldste barnet, kanske det finns fler som skulle vilja ha en egen sekretär. Du kan hitta fina sekretärer online här på Furniturebox så att alla kan njuta av en så vacker möbel som en sekretär.

Gå tillbaka i tiden och inred med en sekretär

  • Är sekretären alltid av brunt trä och blank?

    Ja ofta är den det, och vi är vana vid att en gammal sekretär har detta klassiska utseende med en huv eller ett lock som går att fälla ner. Nya modeller av sekretärer kan se olika ut, men i princip är det en låsanordning på den, den har många fack och lådor och den är en pampig möbel.
  • Passar en sekretär även för unga människors hem?

    Ja, det är en möbel som många känner igen från sin barndom och som de gärna vill ha i sitt hem. Istället för forna tiders reservoarpennor har man numera sin dator på sekretär skrivbord. En sekretär är på många sätt en tidlös möbel. En sekretär pryder sin plats i vilket hem som helst, både hos gamla och unga.
  • Var ska jag ställa en sekretär?

    Du kan ha den i ett sovrum eller arbetsrum, men eftersom det är en så fin möbel, kan den gott få stå i vardagsrummet. Den ser inte direkt ut som ett vanligt skrivbord, även om den fungerar som ett. Har du möbler i samma träslag är det också snyggt tillsammans.