Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarshoppen - hitta dina semesterfavoriter!

Kategorier

Utomhusbelysning

Ljusslinga utomhus

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

Ge din utemiljö ett stämningsfullt intryck med hjälp av ljusslingor. Hos Furniturebox hittar du ett brett utbud av ljusslingor som lyser upp din uteplats och trädgård under årets alla dagar. Här hittar du med säkerhet en slinga som passar dig och dina ändamål. Välkommen att utforska vårt breda sortiment och beställ ljusslinga billigt online.

Vanliga frågor och svar

 • Vilken ljusslinga kan jag ha utomhus?

  Här hittar du ljusslingor som alla passar för utomhusbruk. Bläddra bland ljusslingor som är batteridrivna, solcellsdriva, LED och ljusslingor som du enkelt kopplar in i ett eluttag. Du hittar även olika modeller där du kan välja att dekorera med ljusslingor som ser ut som glödlampor, bollar eller lampor som lyser i olika färger. Alla våra ljusslingor är tillverkade i material som lämpar sig utomhusbruk och är godkända enligt säkerhetsföreskrifter.
 • Hur sätter jag ljusslinga utomhus?

  Beroende på var du ska montera din ljusslinga kan det skilja sig hur du enklast fäster den. Vanligtvis fungerar det utmärkt att vira den runt träd, balkongräcket eller i taket på ditt parasoll. Vill du hänga slingan längst med ett plank, staket eller husvägg fungerar det utmärkt att fästa krokar som du sedan hänger ljusslingan över. Det blir vackert och lätt att ta ner.
 • Kan ljusslingor dimras?

  Det är alltid skönt att själv kunna styra ljusstyrkan, det är inte alltid att du vill ha lika starkt ljus hela tiden. Då är en dimbar ljusslinga det perfekta valet. Justera ljuset så som du vill ha det för att enkelt skapa en mysig och inbjudande känsla.
 • Vilken ljusslinga ska jag välja?

  Ljusslingor kan du naturligtvis ha året om. Under sommarens alla fester är det både trevligt och mysigt att lysa upp tillställningen med långa ljusslingor i sommarens alla färger. Till vintern är det vackert att dekorera ditt hus och din trädgård med slingor för att lysa upp vinterns mörka dagar. Med andra ord är ljusslingor den perfekta inredningsdetaljen som fungerar alla årstider.