Skippa sidhuvud och gå vidare.

Summer deal! 300 kr extra rabatt över 4000 kr! KOD: 300OFF

Avslutas om:

Visar 1 av 1 produkter

Till din julbelysning är en julstjärna ett självklart val. För att verkligen sätta julstämningen i ditt hem är det vackert att dekorera både fönster och andra ytor med vackra adventsstjärnor. De lyser upp ditt hem och ger en inbjudande känsla. Skapa en skön julkänsla och njut av den med dina nära och kära. Utforska vårt breda sortiment av adventsstjärnor billigt online!

Lys upp ditt hem med en vacker adventsstjärna

 • Hur stor julstjärna ska jag ha?

  Välj storlek på din julstjärna efter hur stort utrymme du har att utnyttja. Vill du ha din julstjärna i fönstret hittar du stjärnor som passar alla storlekar på fönster, oavsett om det är stort eller litet. Har du ett stort fönster och vill utnyttja så mycket som möjligt är det snyggt att kombinera flera olika adventsstjärnor, på så vis sätter du julstämning för hela din familj och förbipasserande av ditt hus.
 • Hur sätter jag upp en adventsstjärna?

  Det är inte alltid lätt att få din hängande adventsstjärna att hänga rakt. Prova linda sladden runt gardinstången, fäst fiskelina i udderna av adventsstjärnan och väggen eller varför inte prova med tejp. Det är dock inget fel om din julstjärna skulle hänga lite snett, det är bara charmigt!
 • Vilken ljuskälla ska jag ha till adventsstjärna?

  Välj LED-belysning och lågenergilampor som inte blir lika varma som traditionella lampor. Utöver det är det bara att välja den som lampa som ger det ljus du vill. Hitta gärna en lampa som ger ett naturligt ljus, inte för kallt eller för varmt. Men självklart är även det tycke och smak. Välj det som du tycker blir snyggast och bäst kompletterar ditt hem.
 • Var kan jag placera en hängande adventsstjärna?

  Fördelen med en hängande adventsstjärna är att du kan hänga den efter tycke och smak. Vanligtvis ser vi hängande adventsstjärnor i fönstren, men det är inget som säger att du kan hänga den någon annanstans. Varför inte i ett mörkt hörn i vardagsrummet för att lysa upp rummet? Eller kanske flera olika julstjärnor ovanför matbordet? Tänk utanför boxen och häng din adventsstjärna någon annanstans än som julbelysning fönster. Möjligheterna är många, det är bara för dig att hitta det du tycker bäst om.
 • Vilken julstjärna ska jag välja?

  Vid val av adventsstjärna finns det några saker att tänka på. Bland annat val av form, material, storlek och färg. Utöver detta är det även bra att fundera på storlek och var du har tänk placera din julstjärna. Bläddra bland klassiska och moderna julstjärnor för att hitta en som passar dig.
 • Hur inreder jag med en julstjärna?

  I många fall när man tänker på adventsstjärnor så tänker nog de flesta stjärnor du har i fönstret. Men adventsstjärnor finns inte bara i hängande varianter. Du kan till exempel välja en adventsstjärna på fot och placera den på en byrå eller ett sidobord för att sprida julstämning i rummet. Inred gärna med adventsstjärnor i olika storlekar och utföranden för att ge ditt hem karaktär. Har du inte så många ytor att dekorera kan du inreda med en pappersstjärna på väggen. Komplettera gärna med en pappersstjärna i mindre storlek, så utnyttjar du dina ytor utan att det tar upp plats.