Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 10 av 10 produkter

Att sitta framför spegeln och experimentera med smink och olika frisyrer är något många barn och tonåringar tycker om. Genom att skaffa ett sminkbord för barn med spegel och lådor blir det enklare och roligare att prova olika stilar och färger.

Välj bland olika modeller av sminkbord för barn

Vad är ett sminkbord barn?

Ett sminkbord för barn är som ett litet skrivbord med spegel, avsett för att sitta i lugn och ro och ordna med hår och smink. Det finns flera olika modeller av sminkbord för barn med olika typer av speglar och antal lådor. Vissa sminkbord kan också ha en matchande pall.

Var kan jag placera ett sminkbord för barn?

När du skaffar ett sminkbord för barn ger du ditt barn eller tonåring möjlighet att inreda på ett nytt sätt och skapa karaktär i rummet. Du kan placera bordet längs en vägg i barnets rum och komplettera med bra belysning för att underlätta detaljarbetet.

Hur väljer jag rätt sminkbord barn?

När du väljer ett sminkbord är det viktigt att titta på helhetsinredningen i barnets rum för att skapa harmoni och rätt atmosfär. Ett sminkbord för barn har en bra spegel och lådor för smink och hårborstar. Du kan enkelt kombinera det med en golvlampa, gardiner och kuddar för att ge rummet en ny känsla.